Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tohle musí mít každý fanoušek steaků. Usnadňuje krájení steaků, nože s hladkým ostřím poskytují čistší řez než nože vroubkované. Navíc je lze ostřit doma pomocí brousky na kotouče nebo brusného kamene. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli VG-10 o tvrdosti 61 HRC.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Tradiční ručně vyráběný nůž Mcusta Zanmai je perfektním nástrojem pro práci se zeleninou a ovocem, dobře poslouží i masu a rybám. Široká čepel je ideální pro přenášení sekaných produktů, ale i například drcení česneku.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Kuchyňský nůž určený k porcování a porcování masa, např. drůbeže, pečeně, šunky – po uvaření nebo upečení výrobku. Specializovaná, podlouhlá čepel, která je mnohem užší a tenčí než u běžných nožů, umožňuje řezat přesně a plynule po celé rovině, zatímco silnější nůž se často zasekne a trhá maso.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Bunka je univerzální kuchyňský nůž, díky své vysoké čepeli je kuchyňský nůž Bunka zvláště vhodný pro krájení zeleniny nebo ovoce a trojúhelníková plocha špičky je užitečná zejména pro detailní práci a krájení ryb nebo masa.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil pohodlí uživatele a svobodu pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).
můžete mít 12.3. - 14.3.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Specializovaný nůž určený k filetování a krájení ryb, ale i k přípravě jiných druhů masa, například hovězího nebo vepřového. Tuhá čepel je ideální pro velké ryby, když potřebujete přesně ovládat polohu špičky nože. Úzká čepel umožňuje řezat v nejužších místech, těsně u pokožky a podél páteře.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Kuchyňský nůž vyrobený s japonskou péčí, který si poradí jak s tvrdou kůrkou čerstvého chleba, tak s měkkým chmýřím horkého rohlíku. Tento nůž má dlouhou, vroubkovanou čepel, která vám umožní pohodlně nakrájet i ty největší bochníky.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Kuchyňský nůž určený k porcování a porcování masa, např. drůbeže, pečeně, šunky – po uvaření nebo upečení výrobku. Specializovaná, podlouhlá čepel, která je mnohem užší a tenčí než u běžných nožů, umožňuje řezat přesně a plynule po celé rovině, zatímco silnější nůž se často zasekne a trhá maso.
můžete mít 12.3. - 14.3.
Zavírací nůž je perfektním společníkem pro každodenní použití, skvěle poslouží ve městě a zvládne i lehkou práci v terénu. Systém liner lock v kombinaci s perfektním přizpůsobením prvků zajišťuje bezpečné používání. Rukojeť plné velikosti zajišťuje pohodlí při používání.
můžete mít 12.3. - 14.3.