Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Specializovaný nůž určený k filetování a krájení ryb, ale i k přípravě jiných druhů masa, například hovězího nebo vepřového. Tuhá čepel je ideální pro velké ryby, když potřebujete přesně ovládat polohu špičky nože. Úzká čepel umožňuje řezat v nejužších místech, přímo u kůže a podél páteře.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Tradiční ručně vyráběný nůž Mcusta Zanmai je perfektním nástrojem pro práci se zeleninou a ovocem, dobře poslouží i masu a rybám. Široká čepel je ideální pro přenášení sekaných produktů, ale i například drcení česneku.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Nůž šéfkuchaře je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil pohodlí uživatele a volnost pohybu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Kuchyňský nůž určený k porcování a porcování masa, např. drůbeže, pečeně, šunky – po uvaření nebo upečení výrobku. Specializovaná, podlouhlá čepel, která je mnohem užší a tenčí než u běžných nožů, umožňuje řezat přesně a plynule po celé rovině, zatímco silnější nůž se často zasekne a trhá maso.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Praktický kuchyňský nůž, ideální pro zpracování menších ploch. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a nabroušená špička loupacího nože pomáhá při vykrajování nechtěných míst v ovoci a zelenině.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Kuchyňský nůž určený k porcování a porcování masa, např. drůbeže, pečeně, šunky – po uvaření nebo upečení výrobku. Specializovaná, podlouhlá čepel, která je mnohem užší a tenčí než u běžných nožů, umožňuje přesně a hladce řezat po celé ploše, zatímco silnější nůž se často zasekne a trhá maso.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Kuchyňský nůž určený k porcování a porcování masa, např. drůbeže, pečeně, šunky – po uvaření nebo upečení výrobku.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručil uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Tradiční ručně vyráběný nůž Mcusta Zanmai, stvořený pro práci vyžadující přesnost, jako jsou dekorace, ořezávání krevet nebo stopování, je také vynikajícím nástrojem pro loupání zeleniny a ovoce.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Všestranný nůž určený pro krájení a loupání zeleniny nebo ovoce, stejně jako odstraňování semínek a jader. Krátká tenká čepel u tohoto modelu byla mírně rozšířena pro zvýšení pohodlí při práci.Čep – splétaná 32vrstvá ocel VG-10 a VG-2. Rukojeť – dřevo pakka. Tvrdost – 61 HRC +/- 1.
můžete mít 28.10. - 30.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný, aby zaručoval uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 28.10. - 30.10.