Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Satake Daichi Santoku 18cm Kuchyňský nůž Satake Daichi Santoku 18 cm Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Deba 15,5 cm Satake Nashiji Natural Kuchyňský nůž Satake Nashiji Natural Deba 15,5 cm Tradiční japonský nůž se silnou, zúženou čepelí, který se používá k odblanění a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Deba 15,5 cm Satake Nashiji Black Pakka Satake příbory Satake Nashiji Black Pakka Deba nůž 15,5 cm Tradiční japonský nůž s tlustým, zužujícím klínem, který slouží k odhrotování a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku často používá k přípravě drůbež
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Deba 15,5 cm Satake Sashimi & Deba Satake příbory Satake S/D Kuchyňský nůž Deba 15,5 cm Tradiční japonský nůž s tlustým, zužujícím klingem, který slouží k odhrotování a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku bývá často používán k výrobě drůbežího masa
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Satake Hiroki Santoku 17 cm Kuchyňský nůž Satake Hiroki Santoku 17 cm Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Satake Katsu Santoku 17 cm Nůž Satake Katsu Santoku 17 cm Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž kuchařský 18 cm Satake Hiroki Satake Hiroki Kuchařský kuchyňský nůž 18 cm Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž kuchařský 18 cm Satake Kotori Satake Kotori Kuchařský kuchyňský nůž 18 cm Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž kuchařský 18 cm Satake Satoru Profesionální japonský kuchařský nůž Satake Satoru 18 cm. Kuchyňské nože jsou perfektní dárky pro firmy. Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž kuchařský 21 cm Satake Hiroki Profesionální japonský kuchařský nůž Satake Hiroki 21 cm. Kuchyňské nože jsou perfektní dárky pro firmy. Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Magoroku Saku Satake Deba 12 cmTradiční japonský nůž se silnou, zužující se čepelí, který se používá k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby se nepoškodilo jejich jemné maso. V Japonsku se často používá i k ořezávání drůbežího masa, není to však klasický sekáček a nemělo by se s ním silně
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Magoroku Saku Satake Nakiri 17 cmSpecializovaný japonský nůž určený ke krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené suroviny rychle přenést do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař může tenký nůž Nakiri použít k výrobě dekorativních průsvitných plátků (metoda katsur
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Magoroku Saku Satake Santoku 17 cmUniverzální japonský kuchyňský nůž na krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazům kloubů o prkénko. Díky svým značným
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž na sašimi Magoroku Saku Satake 21 cmNůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými ingrediencemi. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje jemn
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Satake Masamune Nakiri 16 cm Nůž Satake Masamune Nakiri 16 cm Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené ingredience rychle přemístit do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Satake Masamune Santoku 17 cm Nůž Satake Masamune Santoku 17 cm Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Kuchyňský nůž Satake Megumi Santoku Bunka 17 cmVšestranný japonský nůž na krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje nárazu kloubů o prkénko. Díky svým rozměrným r
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Satake Megumi Kaiski 9 cm
Nůž Satake Megumi Kaiski 9 cm Technická data: Čepel – ocel 420J2 Rukojeť – dřevo magnólie, plastový kroužek Tvrdost – 56 HRC +/- 1 Celková délka – 20,2 cm Délka čepele – 9,0 cm Šířka čepele – 3,0 cm Tloušťka čepele – 2,0 mm Způsob ostření – jed
můžete mít 2.12. - 3.12.
Satake Megumi Classic profesionální japonský nůž, Santoku 17 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Univerzální japonský kuchyňský nůž na krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž na chléb Satake Macaron White 20 cm Macaron White Satake Kuchyňský nůž na chleba 20 cm Pevný, zoubkovaný nůž, který se používá ke krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří si nůž skvěle poradí s čerstvým křupavým pečivem.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž na chleba Satake Tomoko 20 cm Profesionální japonský nůž na chleba Satake Tomoko 20 cm. Kuchyňské nože jsou perfektní dárky pro firmy. Pevný, zoubkovaný nůž, který se používá ke krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří si nůž skvěle poradí s čerstvým křupavým pečivem.
můžete mít 2.12. - 3.12.
Satake Sashimi & Deba profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 24 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi,
můžete mít 2.12. - 3.12.
Kuchyňský nůž Satake Megumi Nakiri 16 cm Specializovaný japonský nůž určený ke krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli lze nakrájené suroviny rychle přenést do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař může tenký nůž Nakiri použít k výrobě dekorativních průsvitných plátků (metoda k
můžete mít 2.12. - 3.12.
Nůž Nakiri 16 cm Satake Nashiji Natural Satake příbory
Profesionální japonský nůž Satake Nashiji Natural, Nakiri 16 cm. Kuchyňské nože osvědčují jako vynikající dárky pro firmy. Speciální japonský nůž určený k řezání bylinek a zeleniny. Díky obdélníkovému klínu můžete nakrájené suroviny ryc
můžete mít 2.12. - 3.12.