Satake Cutlery Nůž Kuchařský 18 Cm Kotori
Popis
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Vzhledem k tomu, že má ostrý hrot, lze jej v případě potřeby použít i pro oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb. Čepel s optimální délkou umožňuje řezání větších ploch a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní kuchařský nůž je nepostradatelnou pomůckou v arzenálu každého šéfkuchaře.
Technická data:Čepel – ocel 420J2
Tvrdost – 56 HRC +/- 1
Celková délka – 31,2 cm
Délka čepele – 18 cm
Šířka čepele – 4 cm
Tloušťka čepele – cca. 1,6 mm
Hmotnost – cca. 135 g
Kuchyňské nože Satake Kotori se vyznačují jemným, přírodním designem a ušlechtilým povrchem. Silné, celostopkové čepele jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli s přídavkem molybdenu, který zvyšuje jejich životnost a odolnost proti korozi. Klasické, nýtované rukojeti z hnědého materiálu Pakkawood padnou pohodlně do ruky, jsou odolné proti vlhkosti a nesráží se při působení vysokých teplot. Nože z této řady jsou vynikající nabídkou pro lidi, kteří při práci oceňují optimální řešení.
Hlavní rysyTvrdost HRC +/- 1: 56
Nerezová čepel: Ano
Způsob ostření: Oboustranný symetrický
Vícevrstvá ocel: Ne.
Materiál rukojeti: Klasický nýtovaný
Typ nože: Kuchyňský nůž
Délka čepele: 18 cm
Typ čepele: Chef
Ocel: 420J2