Satake Cutlery Nůž Magoroku Saku Sashimi 21 cm
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nůž na sašimi Magoroku Saku Satake 21 cmNůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými ingrediencemi. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje jemn
Celý popis
946 Kč
Popis
Nůž na sašimi Magoroku Saku Satake 21 cm
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými ingrediencemi. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje jemnou přesnost a jednostranný řez poskytuje čistý řez. Nůž Yanagi se nejlépe používá jediným směrem: k sobě.
Technické údaje:
Čepel – molybden-vanadiová ocel
Rukojeť – kroužek z magnoliového dřeva
Tvrdost – 56–58 HRC
Celková délka – 33,2 cm
Délka čepele – 20,7 cm
Šířka čepele – 2,9 cm
Tloušťka čepele – 1,9 mm
Způsob ostření – jednostranný výbrus
Hmotnost – cca 75 g.