10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Koření Skýpala

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Nové koření mleté Koření Skýpala Nové koření mleté
Koření Skýpala Nové koření mleté

Používá se při nakládání různých druhů potravin, do vývarů, polévek, omáček, marinád na ryby, korýše a jiné mořské dary, ale i na hovězí a zvěřinové maso, do omáček, zeleninových a rýžových pokrmů. Nové koření má široké využití v likérnictví (benediktinka či chartreuska) a kosmetice.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Oregáno Koření Skýpala Nové koření mleté
Koření Skýpala Oregáno

Oregáno je nepostradatelná bylina v italské a řecké kuchyni, používá se na pizzu, do těstovin a omáček, do bylinných octů, olejů a na saláty. Vhodné k úpravě ryb, telecího či skopového masa, do vaječných a houbových jídel.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprika ostrá Koření Skýpala Nové koření mleté
Koření Skýpala Paprika ostrá

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprika sladká ASTA200 Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA200

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprika sladká ASTA80 Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA80

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprikové floky červené Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Paprikové floky červené

Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprikové floky zelené Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Paprikové floky zelené

Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pastinák granulovaný Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Pastinák granulovaný

Plody mohou být použity dokonce jako kořenící přísada do polévek či omáček. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně jako jinou kořenovou zeleninu.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř bílý mletý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř bílý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř černý celý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý celý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř černý drcený Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý drcený

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř černý mletý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř černý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř červený celý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř červený celý

Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř zelený celý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř zelený celý

Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný

Do pepřových omáček, na kotlety a krkovice. Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Perník Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Perník

Do perníků, buchet s perníkovou chutí, koláčků, sušenek, čajového vánočního pečiva, vánoček, mazanců. štrúdlů atp.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Petržel kořen kostky Koření Skýpala Prkénko s úchytem z masivu
Koření Skýpala Petržel kořen kostky

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pískavice celá Koření Skýpala Prkénko s úchytem z masivu
Koření Skýpala Pískavice celá

Do indické nakládané zeleniny. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce.Užívá se při bronchytidě a bolestech v krku jako čaj nebo kloktadlo, upravuje zažívání a omezuje pocení.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Prkénko s úchytem z masivu Koření Skýpala Prkénko s úchytem z masivu
Koření Skýpala Prkénko s úchytem z masivu

Ručně vyráběné prkénko z tvrdého dřeva s úchytem o rozměrech 44 × 15 cm. Foto je pouze ilustrativní. Kvůli tvaru prkénka, kresba dřeva bude pokaždé jiná. Podle typu použitého dřeva a i to má každý kus jinou kresbu. Proto je každý kus ojedinělí originál.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Provensálské koření Koření Skýpala Provensálské koření
Koření Skýpala Provensálské koření

Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas a to všech druhů i ryb. A také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům. A samozřejmě nesmí chybět v Pizzách.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Rozmarýn Koření Skýpala Provensálské koření
Koření Skýpala Rozmarýn

K ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Ryby a mořské plody Koření Skýpala Provensálské koření
Koření Skýpala Ryby a mořské plody

Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, můžeme použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala je rodinná firma prodávající prvotřídní koření a potřeby pro gastro. Je jedinečná tím, že koření kupuje v celku a mele těsně před expedicí, čímž si zachová svou výraznou vůni a chuť. Kořenící směsi jsou míchány ručně dle originálních receptur bez glutamátu a umělých přídavných látek.