Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se při nakládání různých druhů potravin, do vývarů, polévek, omáček, marinád na ryby, korýše a jiné mořské dary, ale i na hovězí a zvěřinové maso, do omáček, zeleninových a rýžových pokrmů. Nové koření má široké využití v likérnictví (benediktinka či chartreuska) a kosmetice.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Oregáno je nepostradatelná bylina v italské a řecké kuchyni, používá se na pizzu, do těstovin a omáček, do bylinných octů, olejů a na saláty. Vhodné k úpravě ryb, telecího či skopového masa, do vaječných a houbových jídel.
můžete mít 30.12. - 2.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 30.12. - 2.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 30.12. - 2.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 30.12. - 2.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Plody mohou být použity dokonce jako kořenící přísada do polévek či omáček. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně jako jinou kořenovou zeleninu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do pepřových omáček, na kotlety a krkovice. Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do perníků, buchet s perníkovou chutí, koláčků, sušenek, čajového vánočního pečiva, vánoček, mazanců. štrúdlů atp.
můžete mít 30.12. - 2.1.
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do indické nakládané zeleniny. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce.Užívá se při bronchytidě a bolestech v krku jako čaj nebo kloktadlo, upravuje zažívání a omezuje pocení.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Ručně vyráběné prkénko z tvrdého dřeva s úchytem o rozměrech 44 × 15 cm. Foto je pouze ilustrativní. Kvůli tvaru prkénka, kresba dřeva bude pokaždé jiná. Podle typu použitého dřeva a i to má každý kus jinou kresbu. Proto je každý kus ojedinělí originál.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas a to všech druhů i ryb. A také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům. A samozřejmě nesmí chybět v Pizzách.
můžete mít 30.12. - 2.1.
K ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, můžeme použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Koření Skýpala je rodinná firma prodávající prvotřídní koření a potřeby pro gastro. Je jedinečná tím, že koření kupuje v celku a mele těsně před expedicí, čímž si zachová svou výraznou vůni a chuť. Kořenící směsi jsou míchány ručně dle originálních receptur bez glutamátu a umělých přídavných látek.