Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Originální směs koření k dochucení pečených, smažených a rožněných ryb všech druhů, můžeme též přidat do restované a dušené zeleniny, také do nádivek a omáček.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Směs koření určená především na grilované a rožněné sele a kýty, grilovaná kuřata a krůty. Výtečně se hodí do marinád k nakládání masa a špízů na gril, vhodné i na grilovanou zeleninu a houby, můžeme použít i do zapečených těstovin a brambor.
můžete mít 30.12. - 2.1.
V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.
můžete mít 30.12. - 2.1.
V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Na všechny druhy steaku a marinovaných plátků. Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Plody švestky se konzumují syrové, sušené nebo konzervované, mražené nebo kompotované, Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty, koláče, při pečení švestkami můžete také podložit maso. nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do zvěřinových pokrmů a tučných mas. Používá se k přípravě zvěřiny a drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do paštik, klobás a mletých mas.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Původní řecká kořenící směs, která je určená do jogurtů se strouhanými okurkami, česnekem a olivovým olejem. Můžeme ji použít do pomazánek, majonéz, dresingů a především do zeleninových salátů, vhodné i na pokrmy z ryb
můžete mít 30.12. - 2.1.
Vanilkové tobolky jsou plody tropické popínavé liány z čeledi vstavačovitých (Orchidaceae). Vystoupavá až několik metrů dlouhá lodyha má vzdušné kořeny, kterými se poutá k opoře. Má dužnaté, vejčité listy a velké krémové květy. Pochází z jižního Mexika. Dnes se pěstuje také na Madagaskaru.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Ručně vyráběná dřevěná vařečka ze dřeva s praktickým očkem na pověšení, 35 cm. Naše vařečky mají ergonomický tvar, který krásně padne do ruky.
Vařečky ošetřujeme včelím voskem. Kresba ve dřevě bude vždy trochu jiná. Nikdy nebudou dva kusy identické.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Přidává se do mnoha omáček a polévek, do kari, k dušenému masu a drůbeži, do čatní a nakládaných potravin, rybích a sýrových pokrmů, k dušenému či pečenému ovoci, do dortů, nákypů a sušenek. Používá se při výrobě nápojů, svařených vín a sladkého chleba.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Přidává se do mnoha omáček a polévek, do kari, k dušenému masu a drůbeži, do čatní a nakládaných potravin, rybích a sýrových pokrmů, k dušenému či pečenému ovoci, do dortů, nákypů a sušenek. Používá se při výrobě nápojů, svařených vín a sladkého chleba.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Na grilované a pečené kuře směs, ale i na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny. Také výborně chutná na grilovaných žampionech.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Koření Skýpala je rodinná firma prodávající prvotřídní koření a potřeby pro gastro. Je jedinečná tím, že koření kupuje v celku a mele těsně před expedicí, čímž si zachová svou výraznou vůni a chuť. Kořenící směsi jsou míchány ručně dle originálních receptur bez glutamátu a umělých přídavných látek.