10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Koření Skýpala

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Anýz celý, 100 g Koření Skýpala Anýz celý, 100 g
Koření Skýpala Anýz celý, 100 g

Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Badyán celý Koření Skýpala Anýz celý, 100 g
Koření Skýpala Badyán celý

Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Bazalka drhnutá Koření Skýpala Anýz celý, 100 g
Koření Skýpala Bazalka drhnutá

Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává se k rybám, mořským plodům, ale i k pečenému jehněčímu a telecímu masu. Dobře se kombinuje s kapary, pažitkou, česnekem, majoránkou, petrželí, mátou, rozmarýnem a tymiánem. Je součástí provensálských bylin.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Bobkový list exclusive Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva s rukojetí
Koření Skýpala Bobkový list exclusive

Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek a hub. Ve Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Adamova žebra Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva s rukojetí
Koření Skýpala Adamova žebra

Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva s rukojetí Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva s rukojetí
Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva s rukojetí

Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva hranatý Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva hranatý
Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva hranatý

Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček. Délka 40 cm

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva hranatý
Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva

Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Adžika Koření Skýpala Adventní svícen z dubového dřeva hranatý
Koření Skýpala Adžika

Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního arménského pokrmu šašlik.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Americké brambory Koření Skýpala Americké brambory
Koření Skýpala Americké brambory

Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh (hranolky, krokety, americké brambory aj. pomfrity). Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Aztécký poklad Koření Skýpala Americké brambory
Koření Skýpala Aztécký poklad

Všestranné použití na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Baby kuřátko Koření Skýpala Americké brambory
Koření Skýpala Baby kuřátko

Dětská směs na grilované a pečené kuře, bez chilli a soli. Hodí se také na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Bylinkové máslo Koření Skýpala Celer granulovaný
Koření Skýpala Bylinkové máslo

Výtečně se hodí a chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodné na ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i na kuřecí, krůtí nebo králičí maso.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Celer granulovaný Koření Skýpala Celer granulovaný
Koření Skýpala Celer granulovaný

Používá se čerstvá i sušená nať k dochucení polévek, omáček, salátů, krémových sýrů, pokrmů z ryb a darů moře.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Celer kostky Koření Skýpala Celer granulovaný
Koření Skýpala Celer kostky

Používá se čerstvá i sušená nať k dochucení polévek, omáček, salátů, krémových sýrů, pokrmů z ryb a darů moře. Celer je nejen chutná zelenina, ale i výborné léčivo

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Česnek granulovaný Koření Skýpala Česnek granulovaný
Koření Skýpala Česnek granulovaný

Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Česnek plátky Koření Skýpala Česnek granulovaný
Koření Skýpala Česnek plátky

ako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Čevabčiči Koření Skýpala Česnek granulovaný
Koření Skýpala Čevabčiči

Kořenící směs do tradičního pokrmu z mletého masa čevabčiči.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Chilli drcené Koření Skýpala Chilli drcené
Koření Skýpala Chilli drcené

Drcené chilli se používá k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa. Už indiáni využívali chilli jako jako léčivo, které podporuje krevní oběh a působí antibakteriálně, při větším množství vyvolává pocení.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Chilli mleté Koření Skýpala Chilli drcené
Koření Skýpala Chilli mleté

Mleté chilli se používá k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa. Už indiáni využívali chilli jako jako léčivo, které podporuje krevní oběh a působí antibakteriálně, při větším množství vyvolává pocení.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Chilli nitě Koření Skýpala Chilli drcené
Koření Skýpala Chilli nitě

Vhodné na ozdobu pokrmů. Používají se ke zdobení pizzy, sushi, různých obložených mís nebo dekoraci rautových tabulí.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Cibule sušená Koření Skýpala Citronová kůra řezaná
Koření Skýpala Cibule sušená

Cibule je velmi oblíbená po celém světě. Používá se jako základ mnoha omáček, gulášů, polévek, aj. Tepelným zpracováním se chuť cibule změní do sladka.V lidovém léčitelství se smíchá rozetřená s cukrem či medem a užívá se k léčbě rýmy a kašle.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Citronová kůra mletá Koření Skýpala Citronová kůra řezaná
Koření Skýpala Citronová kůra mletá

Citronová kůra se používá k výrobě sladkého pečiva, kyseliny citronové, různých koncentrátů a džusů. Hodí se k dochucení pokrmů z ryb a darů moře, k úpravě drůbežího masa a přidává se do různých omáček a paštik. Slouží k aromatizování likerů a cukrářských výrobků.

můžete mít 26.11. - 27.11.

Koření Skýpala Citronová kůra řezaná Koření Skýpala Citronová kůra řezaná
Koření Skýpala Citronová kůra řezaná

Citronová kůra se používá k výrobě sladkého pečiva, kyseliny citronové, různých koncentrátů a džusů. Hodí se k dochucení pokrmů z ryb a darů moře, k úpravě drůbežího masa a přidává se do různých omáček a paštik. Slouží k aromatizování likerů a cukrářských výrobků.

můžete mít 26.11. - 27.11.