Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává se k rybám, mořským plodům, ale i k pečenému jehněčímu a telecímu masu. Dobře se kombinuje s kapary, pažitkou, česnekem, majoránkou, petrželí, mátou, rozmarýnem a tymiánem. Je součástí provensálských bylin.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek a hub. Ve Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček. Délka 40 cm
můžete mít 26.11. - 27.11.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního arménského pokrmu šašlik.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh (hranolky, krokety, americké brambory aj. pomfrity). Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Všestranné použití na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Dětská směs na grilované a pečené kuře, bez chilli a soli. Hodí se také na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Výtečně se hodí a chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodné na ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i na kuřecí, krůtí nebo králičí maso.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Používá se čerstvá i sušená nať k dochucení polévek, omáček, salátů, krémových sýrů, pokrmů z ryb a darů moře.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Používá se čerstvá i sušená nať k dochucení polévek, omáček, salátů, krémových sýrů, pokrmů z ryb a darů moře. Celer je nejen chutná zelenina, ale i výborné léčivo
můžete mít 26.11. - 27.11.
Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
můžete mít 26.11. - 27.11.
ako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Drcené chilli se používá k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa. Už indiáni využívali chilli jako jako léčivo, které podporuje krevní oběh a působí antibakteriálně, při větším množství vyvolává pocení.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Mleté chilli se používá k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa. Už indiáni využívali chilli jako jako léčivo, které podporuje krevní oběh a působí antibakteriálně, při větším množství vyvolává pocení.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Vhodné na ozdobu pokrmů. Používají se ke zdobení pizzy, sushi, různých obložených mís nebo dekoraci rautových tabulí.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Cibule je velmi oblíbená po celém světě. Používá se jako základ mnoha omáček, gulášů, polévek, aj. Tepelným zpracováním se chuť cibule změní do sladka.V lidovém léčitelství se smíchá rozetřená s cukrem či medem a užívá se k léčbě rýmy a kašle.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Citronová kůra se používá k výrobě sladkého pečiva, kyseliny citronové, různých koncentrátů a džusů. Hodí se k dochucení pokrmů z ryb a darů moře, k úpravě drůbežího masa a přidává se do různých omáček a paštik. Slouží k aromatizování likerů a cukrářských výrobků.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Citronová kůra se používá k výrobě sladkého pečiva, kyseliny citronové, různých koncentrátů a džusů. Hodí se k dochucení pokrmů z ryb a darů moře, k úpravě drůbežího masa a přidává se do různých omáček a paštik. Slouží k aromatizování likerů a cukrářských výrobků.
můžete mít 26.11. - 27.11.