Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry, je součástí čajů. V léčebném využití se využívá hlavně nálev.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává se k rybám, mořským plodům, ale i k pečenému jehněčímu a telecímu masu. Dobře se kombinuje s kapary, pažitkou, česnekem, majoránkou, petrželí, mátou, rozmarýnem a tymiánem. Je součástí provensálských bylin.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Bobkový list uvolňuje chuť a vůni pomalu, proto se využívá ve vývarech, polévkách a omáčkách. Využívá se při nakládání okurek a hub. Ve Hodí se k čočce, fazolím a rajčatům, zejména k dochucení rajské omáčky. Dobře se kombinuje s česnekem, jalovcem, majoránkou, petrželí, tymiánem a saturejkou.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Velký dárkový set obsahující to nejlepší z pepřů. Set koření v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Vhodná pro milovníky kvalitního pepře s intenzivní chutí – vhodné do omáček, na steaky, k mletému a grilovanému masu. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 3
můžete mít 30.12. - 2.1.
Důležitá surovina při konzervaci hub a zeleniny. Semena se používají při nakládání hub a zeleniny, marinování ryb a k přípravě některých druhů omáček. Hořčičná semínka jsou důležitou farmaceutickou surovinou, užívají se převážně zevně, ve formě náplastí či obkladů.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Set koření pro opravdové fajnšmekry. Dárkový grilovací set v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Dárkové bedny jsme začali dělat více do přírodního stylu viz. foto 4
můžete mít 30.12. - 2.1.
Pekelně pálivý set koření, který nenechá žádné čelo suché. V balíčku najdete jak jemné mleté chilli, tak i pořádně pálivé Habanero v pěkné zkumavce. Set je zabalen v ozdobné papírové bedýnce s průhledným víkem. Dokonalý dárek pro milovníka chilli i začátečníka.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Jako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Garam Masala, je určená ke grilování a rožnění všech druhů mas, vhodná též do minutek a dušené zeleniny, mletých mas a mořských ryb, do luštěnin a rýže. Má specifickou vůní po římském kmínu a hřebíčku.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád. Tato směs je vhodná i pod dušenou zeleninu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček. Délka 40 cm
můžete mít 30.12. - 2.1.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního arménského pokrmu šašlik.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh (hranolky, krokety, americké brambory aj. pomfrity). Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Všestranné použití na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dětská směs na grilované a pečené kuře, bez chilli a soli. Hodí se také na ostatní drůbeží a vepřové maso, pečené sele či vepřovou kýtu, do grilované a dušené zeleniny.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Výtečně se hodí a chutná v dušené nebo grilované zelenině, vhodné na ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, na vařené brambory, ale i na kuřecí, krůtí nebo králičí maso.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Používá se čerstvá i sušená nať k dochucení polévek, omáček, salátů, krémových sýrů, pokrmů z ryb a darů moře.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Používá se čerstvá i sušená nať k dochucení polévek, omáček, salátů, krémových sýrů, pokrmů z ryb a darů moře. Celer je nejen chutná zelenina, ale i výborné léčivo
můžete mít 30.12. - 2.1.
ako koření se využívá hlávka česneku (cibule složená z několika částí – stroužků). Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů z masa a zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jím bylinné octy a oleje.
můžete mít 30.12. - 2.1.