Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena390 Kč - 780 Kč
Nůž Nakiri 16 cm Satake Tomoko Kuchyňský nůž Satake Tomoko Nakiri 16 cm Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené ingredience rychle přemístit do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Satake Saku Santoku 17 cm Saku Satake Nůž Santoku 17 cm Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve a je také užitečná pro drcení česneku.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Yanagi Sashimi 20,5 cm Satake Tomoko Profesionální japonský nůž Satake Tomoko, Yanagi Sashimi 20,5 cm. Kuchyňské nože jsou perfektní dárky pro firmy. Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Sashimi & Deba profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 21 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi,
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Megumi Classic profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 21 cm. Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpacc
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake S/D levoruký Debův nůž 12cm
Kuchyňský nůž Satake S / D levoruký Deba 12 cm Tradiční japonský nůž se silnou, zúženou čepelí, který se používá k odblanění a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežíh
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Saku Air Holes kuchařský nůž 18 cm Vzduchové otvory pro kuchařský nůž Saku Satake 18 cm Kuchařský nůž Všestranný kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Saku nůž Nakiri 17 cm Kuchyňský nůž Saku Satake Nakiri 17 cm Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli můžete nakrájené ingredience rychle přemístit do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Satake Saku nůž Sashimi Yanagiba 21 cm Saku Satake Sashimi Yanagiba kuchyňský nůž 21 cm Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá k krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Ajikiri je mini verze nože Deba. Tento nůž se používá pouze pro přípravu malých ryb, jako je makrela. Díky malým rozměrům je nůž extrémně praktický, což se promítá do pohodlí při používání.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.
můžete mít 7.10. - 9.10.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 7.10. - 9.10.