Satake Cutlery Satake Megumi nůž yanagi-sashimi 21cm 801645
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.
Celý popis
766 Kč
Popis
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez. Nejlépe je dělat rovnoměrný pohyb nožem Yanagi jedním směrem: k sobě.<br \><br \>Čep – ocel 420J2 Rukojeť – magnólie dřevo plastový kroužek Tvrdost – 56 HRC +/- 1 Celková délka – 33,9 cm Délka čepele – 21 cm Šířka čepele – 3 cm Tloušťka čepele – cca 2 mm Způsob ostření – jednostranné pravostranné broušení Hmotnost – cca 67 g<br \><br \>