Satake Cutlery Nůž Yanagi Sashimi 21 cm Sashimi & Deba
Popis
Satake Sashimi & Deba profesionální japonský nůž, Yanagi Sashimi 21 cm.
Kuchyňské nože jsou vynikajícími firemními dárky.
Nůž na sašimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž, který se používá ke krájení čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je vynikající pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými ingrediencemi. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje jemnou přesnost a jednostranný řez poskytuje čistý řez. Nůž Yanagi se nejlépe používá jediným směrem: k sobě.
Profesionální japonský nůž Satake Sashimi & Deba, Yanagi Sashimi 21 cm.
Čepel: jednovrstvé ocelové jádro 420J2
Tvrdost: 56–58 HRC
Celková délka: 33,8 cm
Délka čepele: 21 cm
Šířka čepele: 21 cm: 2,9 cm
Tloušťka čepele: přibližně 23 mm
Hmotnost: přibližně 80 g
Kategorie Sašimi a deba obsahuje dva charakteristické modely tradičních japonských nožů různých délek. Robustní čepele jsou vyrobeny z vysoce uhlíkové nerezové oceli 420J2, která je mimořádně odolná proti korozi a snadno se brousí. Klasické kulaté rukojeti z přírodního dřeva jsou vyztuženy kroužkem z odolného plastu, který účinně zabraňuje vyklouznutí čepele. Nože jsou jednostranně broušené a určené pro praváky.