10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchyňské nože

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Satake Cutlery Satake Megumi ajikiri nůž 9cm 805872 Satake Cutlery Satake Megumi nůž yanagi-sashimi 21cm 801645
Satake Cutlery Satake Megumi ajikiri nůž 9cm 805872

Nůž Ajikiri je mini verze nože Deba. Tento nůž se používá pouze pro přípravu malých ryb, jako je makrela. Díky malým rozměrům je nůž extrémně praktický, což se promítá do pohodlí při používání.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Megumi nůž yanagi-sashimi 21cm 801645 Satake Cutlery Satake Megumi nůž yanagi-sashimi 21cm 801645
Satake Cutlery Satake Megumi nůž yanagi-sashimi 21cm 801645

Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Megumi nůž deba 15,5 cm 801638 Satake Cutlery Satake Megumi nůž yanagi-sashimi 21cm 801645
Satake Cutlery Satake Megumi nůž deba 15,5 cm 801638

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Megumi nůž kaisaki 15cm 805889 Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž deba 15,5 cm 801836
Satake Cutlery Satake Megumi nůž kaisaki 15cm 805889

Stejně jako yanagiba má jednostranný řez a bývá orámován dřevěnou rukojetí. Díky krátké čepeli úspěšně nahradí drobné čepele při většině kuchyňských prací. Pokud dáváte přednost jednostrannému broušení a hledáte pohodlnou pomůcku pro drobné kuchyňské práce, Kaisaki je nůž pro vás.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Megumi nůž nakiri 16cm 801621 Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž deba 15,5 cm 801836
Satake Cutlery Satake Megumi nůž nakiri 16cm 801621

Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž deba 15,5 cm 801836 Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž deba 15,5 cm 801836
Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž deba 15,5 cm 801836

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž nakiri 16 cm 801829 Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž yanagiba sashimi 20,5 cm 801843
Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž nakiri 16 cm 801829

specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž yanagiba sashimi 20,5 cm 801843 Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž yanagiba sashimi 20,5 cm 801843
Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž yanagiba sashimi 20,5 cm 801843

Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Nashiji černý nůž pakka deba 15,5 cm 801737 Satake Cutlery Satake Mv Pakka nůž yanagiba sashimi 20,5 cm 801843
Satake Cutlery Satake Nashiji černý nůž pakka deba 15,5 cm 801737

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Nashiji Natural nůž užitkový 12cm 801454 Satake Cutlery Satake Nashiji Pakka nůž yanagi-sashimi 20,5 cm 801744
Satake Cutlery Satake Nashiji Natural nůž užitkový 12cm 801454

Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Nashiji Natural nůž deba 15,5 cm 801430 Satake Cutlery Satake Nashiji Pakka nůž yanagi-sashimi 20,5 cm 801744
Satake Cutlery Satake Nashiji Natural nůž deba 15,5 cm 801430

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Nashiji Pakka nůž yanagi-sashimi 20,5 cm 801744 Satake Cutlery Satake Nashiji Pakka nůž yanagi-sashimi 20,5 cm 801744
Satake Cutlery Satake Nashiji Pakka nůž yanagi-sashimi 20,5 cm 801744

Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.

můžete mít 4.12. - 6.12.