Satake Cutlery Satake Nashiji Natural nůž deba 15,5 cm 801430
Popis
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít. Chcete-li kost proříznout, jednoduše zatlačte na zadní část nože a proveďte rychlý a přesný řez. Ostrá špička a krátká čepel usnadňují ovládání pohybů, což je zvláště důležité, když potřebujete nůž dostat do těsných míst.<br \><br \>Čep – molybden-vanadiová ocel Rukojeť – plastový kroužek z magnólie Tvrdost – 56– 58 HRCD Celková délka – 29,2 cm Délka čepele – 15,5 cm Šířka čepele – 4,7 cm Tloušťka čepele – cca 3 mm Způsob ostření – jednostranné pravotočivé Hmotnost – cca 110 g<br \><br \>