Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Paring Masahiro MV-Hs délkou čepele90 mm je nůž určený k loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a ostrá špička umožňuje snadné manévrování. Nezbytná součást každé kuchyně.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV-H Santoku Dimples délkou čepele175 mmdo tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV-H Utilitys délkou čepele120 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV-H Utility s 150 mm čepelí je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV-L Chefs délkou čepele180 mmje jedna jeden z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV-L Santokus délkou čepele175 mmje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV-L Utilitys délkou čepele150 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV Santokus délkou čepele175 mmje tradiční Japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro MV Utilitys délkou čepele120 mmje univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Byl vytvořen chléb Masahiro Sankeis vroubkovanou čepelí210 mm na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Byl vytvořen chléb Masahiro Sankeis vroubkovanou čepelí210 mm na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro SANKEIChef 180 mmje jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, oba profesionálními kuchaři a amatéry.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro SANKEI Chef 180 je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro Sankei Paring 90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Ostrá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro Sankei Paring 90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Ostrá špička umožňuje snadné manévrování a malá velikost umožňuje pohodlné loupání v ruce nebo řezání malých produktů na desce.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro SANKEI Utilitys délkou čepele150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro SANKEI Utilitys délkou čepele150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Sekáček Masahiro BWH je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení a sekání syrového masa. Velká hmota pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek. Sekáček je nástroj, který je také užitečný pro štípání velkých, tvrdých produktů a také pro rychlé drcení zeleniny a ovoce.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Sekáček Masahiro BWH je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení a sekání syrového masa. Velká hmota pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek. Sekáček je nástroj, který je také užitečný pro štípání velkých, tvrdých produktů a také pro rychlé drcení zeleniny a ovoce.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Správně fungující brusný kámen musí být rovný, plochý, bez důlků a prohlubní.
můžete mít 14.1. - 16.1.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).
můžete mít 14.1. - 16.1.