10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007 Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841
Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841 Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841
Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841

Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 135mm 10004 Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 135mm 10004

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Suncraft Suncraft bambusový kuchyňský nůž sashimi 210 mm MU05 Suncraft Suncraft bambusový kuchyňský nůž sashimi 210 mm MU05
Suncraft Suncraft bambusový kuchyňský nůž sashimi 210 mm MU05

Kuchyňský nůž Suncraft MU BAMBOO Sashimi 210 mm Tento nůž má štíhlou, poměrně dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Fissman Fissman Ferdinand Kuchyňský nůž Santoku 18cm 2837 Suncraft Suncraft bambusový kuchyňský nůž sashimi 210 mm MU05
Fissman Fissman Ferdinand Kuchyňský nůž Santoku 18cm 2837

Technické údaje: Celková délka: 310 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: X50Cr15MoV Kalení: 55 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost 168 g

můžete mít 3.1. - 5.1.

Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž nakiri 18cm 2552 Suncraft Suncraft bambusový kuchyňský nůž sashimi 210 mm MU05
Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž nakiri 18cm 2552

Nůž nakiri je tradiční japonský kuchyňský nůž, který se používá ke krájení a sekání zeleniny. Díky plochému, obdélníkovému ostří a silnému ostří můžete zeleninu přesně krájet a sekat na rovnoměrné tenké plátky nebo kostky.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556 Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556
Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556

Technické údaje: Celková délka: 280 mm Délka čepele: 140 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 192 g

můžete mít 3.1. - 5.1.

Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590 Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556
Fissman Fissman Kensei Mitsuyoshi kuchařský nůž 2590

Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 200 mm Ocel: jádro VG10 < LI>Tvrzení: 60 HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 262 g

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Fissman Fissman Kensei Bokuden kuchyňský nůž malý santoku 2556
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219
Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207

Debaje nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219

Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270mm 16220 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219
Masahiro Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270mm 16220

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 300mm 16221 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 300mm 16221

Masahiro Yanagibas délkou čepele300 mm je nůž, jehož délka a štíhlá čepel, používaná při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079

Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023

Masahiro Takohikis délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022

Masahiro Takohikis délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Usuba 180mm 10032 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Usuba 180mm 10032

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mmpro leváky – jedná se o nůž s dlouhá a štíhlá čepel, Používá se při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Mcusta Mcusta Zanmai Beyond Aogami nůž nakiri 16,5c ZBX5008B Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D
Mcusta Mcusta Zanmai Beyond Aogami nůž nakiri 16,5c ZBX5008B

Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).

můžete mít 3.1. - 5.1.

Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D
Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D

Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.

můžete mít 3.1. - 5.1.

Samura Samura Artifact kuchyňský nůž nakiri 17cm SAR0043 Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D
Samura Samura Artifact kuchyňský nůž nakiri 17cm SAR0043

Technické údaje: Celková délka: 310mm Délka čepele: 170mm Ocel: AUS-10 Kalení: 61 HRC Rukojeť: ocel Hmotnost: 179 g

můžete mít 3.1. - 5.1.