10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079

Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Slicer 270mm 14018 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Slicer 270mm 14018

Kráječ Masahiro BWH s délkou čepele 270 mm je ideální nůž na krájení. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezání dokonale rovnoměrné plátky.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 135mm 10004 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 135mm 10004

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 165mm 10006 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 165mm 10006

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005
Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022

Masahiro Takohikis délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Usuba 180mm 10032 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Usuba 180mm 10032

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mmpro leváky – jedná se o nůž s dlouhá a štíhlá čepel, Používá se při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro Nůž msc 120mm 11056 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro Nůž msc 120mm 11056

MSC Paring 120 mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, vhodné všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj činí nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Tento nůž lze s úspěchem použít i na loupání zeleniny a ovoce.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Msc Bunka 160mm 11055 Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11054
Masahiro Masahiro nůž Msc Bunka 160mm 11055

Bunka je univerzální nůž, ideální pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochý hřbet čepele. Výrazný profil obráceného tanto dodává čepeli obratný a jemný hrot a jedinečnou a poutavou estetiku.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11054 Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11054
Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11054

MSC Nakiri 160 mmje víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení, krájení na kostičky a jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský Usuba nůž, ale na rozdíl od jednostranného < /span>Usuba , nůž Nakiri je nabroušený na obou stranách.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11064 Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11054
Masahiro Masahiro nůž Msc Nakiri 160mm 11064

MSC Nakiri 160 mmje multitaskingový nástroj, který lze použít k sekání, krájení, krájení na kostičky a jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský Usuba nůž, ale na rozdíl od jednostranného < /span>Usuba nůž Nakiri je nabroušený na obou stranách.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro Nůž MSC Santoku 165mm 11051 Masahiro Masahiro Nůž MSC Santoku 165mm 11051
Masahiro Masahiro Nůž MSC Santoku 165mm 11051

Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv Chef 180mm 13710 Masahiro Masahiro Nůž MSC Santoku 165mm 11051
Masahiro Masahiro nůž Mv Chef 180mm 13710

Masahiro MV Chefs délkou čepele180 mm je jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv Chef 210mm 13711 Masahiro Masahiro Nůž MSC Santoku 165mm 11051
Masahiro Masahiro nůž Mv Chef 210mm 13711

Masahiro MV Chefs délkou čepele210 mmje jedním z nejběžnější nože do kuchyně, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv-h Bread 240mm 14951 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm Flexible 14962
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Bread 240mm 14951

Chléb Masahiro MV-Hs délkou vroubkovaného ostří240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm Flexible 14962 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm Flexible 14962
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm Flexible 14962

Masahiro MV-H Carvings délkou čepele200 mmpodobnou Krájecí nůž určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm 14961 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm Flexible 14962
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Carving 200mm 14961

Masahiro MV-H Carvings délkou čepele200 mmpodobnou Krájecí nůž určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a dalších velkých mas.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef 180mm 14910 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef 180mm 14910

Masahiro MV-H Chefs délkou čepele180 mmje jedna jeden z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980

Masahiro MV-H Chef Dimpleje jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž mv-h chef dimple 210mm 14981 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980
Masahiro Masahiro nůž mv-h chef dimple 210mm 14981

Masahiro MV-H Chef Dimpledélka čepele210 mmna jednu z nejčastěji vybíraných kuchyňských nožů, jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 14.1. - 16.1.