Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Praktický kuchyňský nůž, ideální pro zpracování malých ploch. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a naostřená špička pomáhá při vykrajování nechtěných míst v ovoci a zelenině.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Pevný, zoubkovaný nůž, který se používá na krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří je nůž ideální pro krájení čerstvého, křupavého pečiva. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně nakrájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemnou dužinu rohlíku nebo chleba.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Čínský sekáček, který se každý den používá v asijské kuchyni k řezání různých produktů a slouží jako kuchařský nůž. Má pevnou, ale poměrně tenkou čepel, takže by se neměl používat na sekání kostí nebo mražených potravin.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 11.11. - 13.11.
Pevný, vroubkovaný nůž, který se používá na krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří je nůž ideální pro krájení čerstvého, křupavého pečiva. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně nakrájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemnou dužinu rohlíku nebo chleba.
můžete mít 11.11. - 13.11.