Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Technické údaje: Délka nože: 380 mm Délka čepele: 235 mm Ocel: AUS-10 Kalení: 60HRC Rukojeť: Ocel Hmotnost: 143g
můžete mít 25.9. - 27.9.
Technické údaje: Délka nože: 322mm délka čepele: 182mm Ocel: 5 vrstvený laminát s jádrem AUS-10 Tvrzení: 60HRC Rukojeť: Micarta < LI >Hmotnost: 212g
můžete mít 25.9. - 27.9.
Praktický kuchyňský nůž, ideální pro zpracování malých ploch. Krátká a tenká čepel umožňuje snadné manévrování a naostřená špička pomáhá vyřezávat nechtěná místa v ovoci a zelenině.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů, v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Ideální pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Nůž Ajikiri je mini verze nože Deba. Tento nůž se používá pouze pro přípravu malých ryb, jako je makrela. Díky malým rozměrům je nůž extrémně praktický, což se promítá do pohodlí při používání.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je ideální pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami. Dlouhá, úzká a tuhá čepel zajišťuje pečlivou přesnost a jednostranné broušení zajišťuje čistý řez.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Pevný, zoubkovaný nůž, který se používá na krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří je nůž ideální pro krájení čerstvého, křupavého pečiva. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně nakrájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemnou dužinu rohlíku nebo chleba.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Japonský nůž s všestranným využitím, určený především na maso, zeleninu a ryby. Nůž Santoku má tenkou čepel a skvěle se hodí i na krájení ovoce nebo sekání bylinek. Velká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdélníková čepel vám umožní získat průsvitné plátky a přenést nasekané ingredience do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 25.9. - 27.9.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný tak, aby zaručoval uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 25.9. - 27.9.