10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Potraviny a nápoje

Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie potraviny a nápoje online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější potraviny a nápoje či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.

Zobrazit více
  • Objednané zboží doručíme dnes nebo podle vašich časových preferencí.
  • Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
  • Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
  • Produkty ze sekce potraviny a nápoje můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
  • Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Pastinák granulovaný Koření Skýpala Pastinák granulovaný
Koření Skýpala Pastinák granulovaný

Plody mohou být použity dokonce jako kořenící přísada do polévek či omáček. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně jako jinou kořenovou zeleninu.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř bílý mletý Koření Skýpala Pastinák granulovaný
Koření Skýpala Pepř bílý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř černý celý Koření Skýpala Pastinák granulovaný
Koření Skýpala Pepř černý celý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř černý drcený Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý drcený

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř černý mletý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř červený celý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř červený celý

Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř zelený celý Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný
Koření Skýpala Pepř zelený celý

Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný
Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný

Do pepřových omáček, na kotlety a krkovice. Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Perník Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný
Koření Skýpala Perník

Do perníků, buchet s perníkovou chutí, koláčků, sušenek, čajového vánočního pečiva, vánoček, mazanců. štrúdlů atp.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Petržel kořen kostky Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Petržel kořen kostky

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Koření Skýpala Pískavice celá Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Pískavice celá

Do indické nakládané zeleniny. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce.Užívá se při bronchytidě a bolestech v krku jako čaj nebo kloktadlo, upravuje zažívání a omezuje pocení.

můžete mít 3.12. - 4.12.