Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Kuchařský nůž kovaný Titanium, délka 20 cm modrá KASUMI Vlastnosti produktu Kód produktu: K-22020-B Délka (cm): 20 Materiál: vysoce uhlíková ocel Značka: Kasumi Barva: modrá Popis výrobku TITANIUM knives je řada nejkvalitnějších titanem potažených nožů japonské společnosti KASUMI.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Nůž na chléb kovaný VG10 dl. 25 cm Kasumi Nůž na chléb je určen k krájení všech druhů čerstvého a křupavého pečiva. Díky zoubkované čepeli získáme krajíce požadované tloušťky bez nutnosti stlačování pečiva. Hodí také na porcování koláčů a dortů. Nože řady VG-10 PRO vytvořené odborníky
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Nůž na chléb kovaný VG10 HM délka. 25 cm kladívková Kasumi Nůž na chléb je určen pro krájení všech druhů čerstvého a křupavého pečiva. Díky zoubkované čepeli získáme krajíce požadované tloušťky, aniž bychom museli pečivo mačkat. Hodí i při porcování koláčů a dortů. Nože řady HM jsou v
můžete mít 28.11. - 29.11.
Nůž Kasumi Nakiri 16,5 cm, Tora Kasumi Japonský kuchyňský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdélníková čepel vám umožní získat průsvitné plátky a také přenést nakrájené ingredience do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi KASUMI – Nůž Nakiri 17 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-84017 Délka (cm): 17 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM dl. 17 cm kladívková Kasumi Nakiri je nůž určený k řezání a strouhání zeleniny, bylinek a zelenin. Jednoduchá klína velmi usnadňuje manipulaci s výrobky. Vezměte prosím na vědomí, že nůž „nakiri“ není sekáček. Proto není zcela vhodný pro štípání velkých kusů ma
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Nůž no zeleniny kovaný VG10 dl. 7 cm
Tvar nože štíhlou úzkou čepelí zužující ke konci je ideální pro loupání, krájení a čištění zeleniny a ovoce. Skvěle poslouží i při sekání cibule, česneku, papriček nebo koření. Tento typ nože zdá být druhým nejdůležitějším v každé
můžete mít 28.11. - 29.11.
Nůž Kasumi Sashimi 24 cm, Tora Nůž Sashimi nebo nůž Yanagiba má štíhlou, celkem dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Univerzální nůž, krátký kovaný VG10 dl. 8 cm Kasumi Nůž zvaný kuchyňský nebo univerzální má delší a užší čepel než čepel kuchařského nože. Funguje skvěle při krájení masa, uzenin i ovoce a zeleniny. Nože řady VG-10 PRO vytvořené specialisty KASUMI kombinují ty nejlepší výrobní technolog
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi ostnatý nůž, široký kovaný VG10 HM délka. 14 cm Kasumi Nůž na odkapávání je určen k oddělování masa všeho druhu od kosti. Dlouhá, zakřivená čepel snadno pohybuje podél kosti a umožňuje tak přesnou práci. Nože řady HM jsou vyrobeny z kobaltové vysokouhlíkové oceli určené pro výrobu nož
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kód produktu K-EBM
Délka (cm) 10
Tloušťka (mm) 15
Značka Kasumi
Již více než 800 let se značka Kasumi specializuje na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů vyráběných v Seki, městě s dlouhou tradicí kování mečů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi řezbářský nůž 8 cm Kasumi Vlastnosti produktu Kód produktu: K-82008 Délka (cm): 8 Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Santoku nůž 18 cm Kasumi Kasumi určuje tento nůž nožem šéfkuchaře , ale ve skutečnosti je to Santoku nůž a je opravdu dobrý! Santoku znamená v japonštině „tři způsoby“. Tyto nože jsou vhodné pro krájení na plátky, krájení na kostičky a sekání.
Vyrobena z 32vrstvé damascenské oceli Ocel
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Nůž Santoku kovaný Titanium dl. 18 cm Kasumi Nůž Santoku má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, která na konci postupně zakulacuje a vytváří tak jednodušší hranu. Díky prohlubním na čepeli při krájení tvoří malé vzduchové kapsy zabraňující ulpívání krájených produktů na noži. Nů
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Santoku kovaný nůž VG10 dl. 18 cm Kasumi Santoku nůž má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, který postupně zaobluje na konci a vytváří tak rovnější okraj. Díky prohlubním na čepeli při krájení vytvoří malé vzduchové kapsy, které zabraňují přilepení řezaných produktů k noži. Sant
můžete mít 28.11. - 29.11.
- nože VG-10 HM z vysoce uhlíkové oceli
- vzor kladiva na obou stranách čepele je výsledkem kování za tepla pod tlakem o síle 300 tun
- kladívko dělá ocel pevnější a krájené výrobky nelepí na stranu čepele
- rukojeť z polyacetalové pryskyřice je hygienická, odolná a pohodlně padne do ruky
- nož
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Nůž Santoku, malý kovaný VG10 dl. 13 cm Kasumi Nůž Santoku má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, která na konci postupně zakulacuje a vytváří tak jednodušší hranu. Díky prohlubním na čepeli při krájení tvoří malé vzduchové kapsy zabraňující ulpívání krájených produktů na noži.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Santoku Nůž kovaný titan, délka 18 cm, modrá
- titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
- titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
- odolný vůči chemikáliím a kyselinám
- rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
- extrémně ostrá čep
můžete mít 28.11. - 29.11.
- titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadové oceli
- titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
- odolný vůči chemickým vlivům a kyselinám
- polypropylenová rukojeť odolná vůči teplotám. 90˚C
- mimořádně ostrá čepel
Kód výrobce: K-22013
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 dl. 24 cm Kasumi Japonský kuchařský nůž zvaný také Gyuto je nenahraditelným nejuniverzálnějším nožem, který skvěle hodí k řezání, sekání, krájení na plátky nebo kostky. Díky optimální hmotnosti a skvělému vyvážení hodí i při těžší práci jako krájení tvrd
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Šéfkuchařský nůž VG10 dl. 27 cm Kasumi Japonský kuchařský nůž zvaný také Gyuto je nenahraditelným nejuniverzálnějším nožem, který skvěle hodí k řezání, sekání, krájení na plátky nebo kostky. Díky optimální hmotnosti a skvělému vyvážení hodí i při těžší práci jako krájení tvrdé zelen
můžete mít 28.11. - 29.11.
Univerzální nůž Kasumi 20 cm, Tora Kuchyňský nůž nebo univerzální nůž má delší a užší čepel než má kuchařský nůž. Je ideální pro krájení masa, uzenin i ovoce a zeleniny. Řada TORA byla vytvořena pro uživatele, kteří začínají své dobrodružství s fascinujícím světem japonských nožů.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium, délka 20 cm
- titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
- titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
- odolný vůči chemikáliím a kyselinám
- rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
- extrémně ostrá čepel
můžete mít 28.11. - 29.11.
Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium, délka 20 cm, modrá
- titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
- titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
- odolný vůči chemikáliím a kyselinám
- rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
- extrémně ostrá čep
můžete mít 28.11. - 29.11.