10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 47508560

Kasumi Santoku nůž malý kovaný VG10 délka 13 cm

Kasumi Santoku nůž malý kovaný VG10 délka 13 cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kasumi Nůž Santoku, malý kovaný VG10 dl. 13 cm Kasumi Nůž Santoku má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, která na konci postupně zakulacuje a vytváří tak jednodušší hranu. Díky prohlubním na čepeli při krájení tvoří malé vzduchové kapsy zabraňující ulpívání krájených produktů na noži. Celý popis
5 773 Kč
Zboží od: OstrySklep
5 773 Kč
Poslední kus
S novou kartou za

27.11.2024 - 28.11.2024 na vaší adrese

Popis

Kasumi Nůž Santoku, malý kovaný VG10 dl. 13 cm

Kasumi

Nůž Santoku má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, která na konci postupně zakulacuje a vytváří tak jednodušší hranu. Díky prohlubním na čepeli při krájení tvoří malé vzduchové kapsy zabraňující ulpívání krájených produktů na noži. Nůž Santoku skvěle poslouží při krájení na tenké plátky masa a ryb.

Nože řady VG-10 PRO vytvořené specialisty KASUMI kombinují ty nejlepší výrobní technologie zdokonalené po staletí. Ručně vyráběné pokračují v tradici rozvíjené při výrobě mečů.

Řezná čepel KASUMI VG-10 PRO je vyrobena z japonské monolitické vysoce uhlíkové nerezové oceli ze slitiny s významným obsahem kobaltu. V procesu vytvrzování bylo dosaženo ideální tvrdosti pro profesionální kuchyňské aplikace na úrovni 59–60 stupňů Rockwellovy stupnice. Technologie výroby zaručuje úroveň ostrosti převyšující většinu komerčně dostupných nožů. Ocel VG-10 PRO zajišťuje flexibilitu čepele a odolnost proti zlomení.

Rukojeť z pryskyřice skvěle padne do ruky, je hygienická a odolná.

Nože KASUMI jsou vyráběny ve městě SEKI nacházejícím ve středním Japonsku proslulém výrobou nejkvalitnějších nožů. Tradice výroby nožů a dříve mečů sahá až do třináctého století, kdy slavný mistr Motoshige přestěhoval do Seki, kde vyráběl nejkvalitnější meče žádané po celém Japonsku. Tato oblast byla ideálním místem díky vhodné kvalitě půdy pro temperování čepelí, přístupu k dřevěnému uhlí, čisté vodě a blízkosti dvou řek. Unikátní metoda kalení čepele zaručující mimořádnou kvalitu a vysoké estetické vlastnosti dělaly z mečů ze Seki oblíbené samurajské meče. Předávané z generace na generaci mistrovské řemeslo je stále kultivováno a nože KASUMI lze bezpochyby nazvat specialitou SEKI.

Vlastnosti produktu

  • čepel: monolitická ocel s vysokým obsahem uhlíku VG-10PRO
  • elastický
  • vysoká odolnost proti deformaci a praskání
  • netoxický kov
  • odolný proti korozi a oděru
  • neabsorbuje pachy
  • neabsorbuje vlhkost
  • nevyvolává alergie
  • rukojeť: polymerová
  • lehká
  • odolná

Kód produktu K-52013 Určení Santoku Délka (cm) 13 Řada VG 10 PRO Materiál ocel vysoce uhlíková Značka Kasumi Vyrobeno v Seki / Japonsko

  • Kód výrobce: K-52013