Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]
Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž
Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro BWH Chopper sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro BWH krájecí nůž 90mm [14001]
Masahiro BWH Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm [40581] Keramický ruční brousek Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-104 210mm [40874] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Kuchyňský nůž Chinese Cleaver TS-101 175mm [40871] Čínský sekáček je nůž , který se používá každý den v asijské kuchyni k řezání různých produktů a funguje jako kuchařský nůž. Tento nůž má pevnou a spíše tenkou čepel, takže by neměl sekat kosti ani mražené potraviny.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro MSC Bunka 160 mm [11055]
Bunka je univerzální nůž, který bude perfektní pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochou zadní část čepele.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro MV-H Boning 160mm Ohebný nůž [14972]
Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupav
můžete mít 3.10. - 4.10.
Masahiro MV-H Carving 200 mm [14961] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 270mm [16230]
Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
. Usuba je tradiční japonský nůž používaný pro manipulaci se zeleninou. Vzhledově se podobá úzkému sekáčku nebo jinému tradičnímu japonskému noži Nakiri, ale na rozdíl od něj je z jedné strany nabroušený. Ostří je obvykle rovné nebo s mírným zakřivením.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 240mm [16219]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro Bessen Yanagiba 270mm [16220]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Chef 180 mm [14010]
Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Chef Dimple 180 mm [14080] Masahiro BWH Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035]
Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Santoku 175 mm [14023]
Masahiro BWH Santoku 14023 s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Santoku Dimple 175 mm [14079]
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro BWH Utility 150mm [14004]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 150mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože.
můžete mít 3.10. - 4.10.