Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 2.1. - 3.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 2.1. - 3.1.
K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Plody mohou být použity dokonce jako kořenící přísada do polévek či omáček. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně jako jinou kořenovou zeleninu.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.
můžete mít 2.1. - 3.1.
Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.
můžete mít 2.1. - 3.1.