10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Koření a ochucovadla

Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.

Zobrazit více
  • Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
  • Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
  • Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
  • Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
  • Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Paprika sladká ASTA200 Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA200

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Paprika sladká ASTA80 Koření Skýpala Paprika sladká ASTA140, 1000 g
Koření Skýpala Paprika sladká ASTA80

K dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Paprikové floky červené Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Paprikové floky červené

Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Paprikové floky zelené Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Paprikové floky zelené

Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pastinák granulovaný Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Pastinák granulovaný

Plody mohou být použity dokonce jako kořenící přísada do polévek či omáček. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně jako jinou kořenovou zeleninu.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pepř bílý mletý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř bílý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pepř černý celý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý celý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pepř černý drcený Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý drcený

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pepř černý mletý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř černý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pepř červený celý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř červený celý

Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Pepř zelený celý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř zelený celý

Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.

můžete mít 2.1. - 3.1.