10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Koření a ochucovadla

Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.

Zobrazit více
  • Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
  • Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
  • Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
  • Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
  • Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Italské koření Koření Skýpala Italské koření
Koření Skýpala Italské koření

Do těstovin, špaget, vhodná na pizzu a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů, dresingů, jogurtů, omáček. Možno použít i jako steakové koření na všechny druhy masa, do mletých mas, na špízy a ražniči, do marinád při řožnění a grilování, na restovanou nebo grilovanou zeleninu.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kardamom mletý Koření Skýpala Italské koření
Koření Skýpala Kardamom mletý

výrazňuje sladkou i ostře pikantní chuť, tvoří jednu z hlavních složek mnoha směsí, používá se do cukrovinek, sladkého pečiva, pudinků a zmrzlin (kulfi). Rozmělněnými tobolkami se ochucuje rýže, dušené a vařené pokrmy, hodí se do pečených jablek, mírně povařených hrušek a ovocných salátů.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kari indické Koření Skýpala Italské koření
Koření Skýpala Kari indické

Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a omáček.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kayenský pepř Koření Skýpala Kayenský pepř
Koření Skýpala Kayenský pepř

Kayenský pepř je odrůda velmi ostrých chilli papriček, které se používají k přiostření mnoho druhů omáček, gulášů, polévek a ostatních pikantních pokrmů kuchyně celého světa.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kmín celý Koření Skýpala Kayenský pepř
Koření Skýpala Kmín celý

Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kmín drcený Koření Skýpala Kayenský pepř
Koření Skýpala Kmín drcený

Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kmín mletý Koření Skýpala Kmín římský mletý
Koření Skýpala Kmín mletý

Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka).

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kmín římský celý Koření Skýpala Kmín římský mletý
Koření Skýpala Kmín římský celý

Používá se především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kmín římský mletý Koření Skýpala Kmín římský mletý
Koření Skýpala Kmín římský mletý

Používá se především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Kopr sušené špičky Koření Skýpala Kopr sušené špičky
Koření Skýpala Kopr sušené špičky

V kuchyni má všestranné využití při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz. Koprová silice se používá při výrobě likérů.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Koriandr celý Koření Skýpala Kopr sušené špičky
Koření Skýpala Koriandr celý

Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni.

můžete mít 2.1. - 3.1.

Koření Skýpala Koriandr mletý Koření Skýpala Kopr sušené špičky
Koření Skýpala Koriandr mletý

Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni.

můžete mít 2.1. - 3.1.