Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Dostupné ve velikostech 40g a 500g Pro objednání kartónku zadejte 15 ks PEPŘ BAREVNÝ CELÝ Barevný pepř je kombinací pepře bílého, černého a růžového.
můžete mít 26.11. - 27.11.
PEPŘ BAREVNÝ CELÝ Barevný pepř je kombinací pepře bílého, černého a růžového. Pepř barevný patří k jedním z nejoblíbenějších, neboť kombinace všech pepřů má jemnější chuť i vůni než jednotlivé pepře, a navíc slouží i jako dekorace.
Skladem u partnera
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks PEPŘ ZELENÝ CELÝ Zelený pepř má ostrou chuť se štiplavým aroma. Pepř zelený nalezneme na pepřovníku černém společně s pepřem bílým a černým, každý druh pepře má však odlišnou dobu sklizně a následné zpracování.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Pro objednání kartónku zadejte 15 ks PEPŘ RŮŽOVÝ CELÝ Pepř růžový má jemně peprnou a nasládlou chuť s pryskyřicovým aroma.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Pepř je jedním z nejstarších a nejběžnějších koření. Málokdo z nás si umí představit vaření bez použití pepře. Bílý pepř se vyrábí z plodů černého pepře, které jsou po sklizni namočeny ve vodě, aby se odstranila červená slupka. Tím se plody zbaví hořkosti a získají svou jemnou nasládlou chuť.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Plody pepřovníku černého musí po sklizni projít ještě úpravou, než se mohou začít používat jako koření. Nejprve se nechají fermentovat a poté se suší na slunci. Díky tomu získá pepř svou typickou výraznou štiplavou chuť a aroma.
můžete mít 26.11. - 27.11.