10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm 10005

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Deba 150mm pro leváky 10055
Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023

Masahiro Takohikis délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 210mm 10022

Masahiro Takohikis délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Usuba 180mm 10032 Masahiro Masahiro nůž ms-8 Takohiki 240mm 10023
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Usuba 180mm 10032

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 270mm 10014

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž ms-8 Yanagiba 210mm 10012

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mmje nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164 Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164
Masahiro Masahiro nůž Ms-8 Yanagiba 270mm pro leváky 11164

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mmpro leváky – jedná se o nůž s dlouhá a štíhlá čepel, Používá se při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841 Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D
Masahiro Masahiro nůž Sankei Santoku 165mm černý 35841

Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 29.11. - 3.12.

Mcusta Mcusta Zanmai Beyond Aogami nůž nakiri 16,5c ZBX5008B Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D
Mcusta Mcusta Zanmai Beyond Aogami nůž nakiri 16,5c ZBX5008B

Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).

můžete mít 29.11. - 3.12.

Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D
Mcusta Mcusta Zanmai Classic Damascus Vg-10 Corian nůž sa HKC3003D

Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.

můžete mít 29.11. - 3.12.