Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Délka čepele
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Technické údaje: Délka nože: 308 mm Délka čepele: 180 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 207 g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Délka nože: 313 mm Délka čepele: 170 mm Ocel: AUS-10 Kalení: 60HRC Rukojeť: Ocel Hmotnost: 140g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Celková délka: 320 mm Délka čepele: 197 mm Délka rukojeti: 120 mm Ocel : AUS-8 pokrytý vrstvou zabraňující přilepení řezaných výrobků Tvrzení: 59 HRC Rukojeť: ABS Hmotnost: 126 g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Délka čepele: 120mm Délka nože: 254mm Ocel: AUS-8 Kalení: 59HRC Rukojeť: G10 Hmotnost: 91g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Technické údaje: Délka nože: 290mm Délka čepele: 150mm < LI>Ocel: AUS-8 Kalení: 59HRC Rukojeť: ABS Hmotnost: 163g
můžete mít 29.11. - 3.12.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 29.11. - 3.12.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 29.11. - 3.12.