Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pšenice červená je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Složení: 100 % kukuřičná polenta BIO Balení: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Červená pšenice je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan je přírodní barvivo, významný antioxidant s pozitivním vlivem na lidské zdraví.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Celozrnná mouka pšeničná – dopřejte svým knedlíkům to nejlepší. Celozrnná mouka pšeničná vás překvapí svou plnou chutí a příjemnou vůní. Přilepšete svým knedlíkům, nokům, šiškám i bábovkám. S celozrnnou mouku budou poctivější, trochu tmavší a na delší dobu vás zasytí.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Chlebová mouka je skvělá volba pro pečení díky své vyvážené vlastnostem. Nachází se mezi hladkou bílou moukou a celozrnnou moukou, protože si zachovává část obalových vrstev zrna, ale zároveň má jemnější strukturu než celozrnná mouka.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Červená řepa sterilovaná ve sladkokyselém nálevu. Červená řepa sterilovaná je skvělým pomocníkem při přípravě salátů, zeleninových rizot i polévky. Je připravena tradičním způsobem bez chemické konzervace. Pokrmům dodá krásnou barvu a zvýrazní chuť.Skladování:Skladujte v suchu a chladu.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází mechanickým loupáním a obrušováním, a tak vyniká čistou bílou barvou.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Sypká a nelepivá rýže. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zeleninových směsích. Její vaření trvá trochu déle než u bílé broušené varianty, ale vyplatí se to. Basmati natural má výraznější chuť, déle zasytí a dodá vám více živin.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže. Dodá atraktivitu vašim salátům, přílohám a rizotům. Díky obsahu obalové vrstvy jsou její zrna plná vlákniny a vitamínů.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 – 60 minutami. Po uvaření je krásně křupavá, s výraznou chutí i vůní.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Jasmínová rýže (Jasmin rice) je druh dlouhozrnné rýže, která pochází především z Thajska, i když se pěstuje i v jiných částech jihovýchodní Asie, jako jsou Vietnam a Kambodža.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Špagety celozrnné – dopřejte si pravou italskou kvalitu. Špagety celozrnné pro vás vyrábí přímo italští mistři. Těstoviny vznikají z proslulé italské tvrdé pšenice na speciálních bronzových formách. Proto mají tu správnou chuť i strukturu a omáčky na nich krásně ulpívají.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Fusilli pšeničné od toskánských mistrů. Fusilli pšeničné pro vás vyrábí skuteční těstovinoví profesionálové přímo v Itálii. Na tvarování používají speciální bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a vaše oblíbené omáčky se na nich lépe udrží.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem a doplnit trochou semínek, ovoce, skořice nebo medem.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohankové vločky jsou skvělou bezlepkovou surovinou na ranní kaše, müsli, granolu, stejně tak i na karbanátky, placičky a zavářky do polévek. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Špaldové vločky – na přípravu snídaní, v podobě kaše, musli či granoly.Oobohatí vaše domácí housky, rohlíky, chléb či dalamánky. Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi posypte povrch pečiva po vykynutí. Zahustí polévku a využijete je i na přípravu placek, karbanátků či nádivek.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z nich můžete i domácí müsli tyčinky, skvělé placky, karbanátky a náplně do pečené zeleniny.
můžete mít 20.12. - 14.1.