10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 35593660

ProBio Vločky ječné BIO 250 g

ProBio Vločky ječné BIO 250 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem a doplnit trochou semínek, ovoce, skořice nebo medem. Celý popis
27 Kč
Zboží od: Covitar sro
27 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

28.11.2024 na výdejním místě
28.11.2024 - 29.11.2024 na vaší adrese

Popis

Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem a doplnit trochou semínek, ovoce, skořice nebo medem. Udělat z nich lze i teplou snídani ve formě lívanců nebo zdravé hrnečkové buchty zvané mug cake či kaše. Výborná je drobenka z ovesných vloček, přidejte je do těsta na buchty, do karbenátků, placiček apod. Hodí do sladkých i slaných receptů.

Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky. Má nízký glykemický index, takže zasytí na dlouhou dobu.

Složení:

100 % ječné vločky BIO

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie:

 

1314 kJ / 314 kcal

 

Tuky:

1,5 g

z toho nasycené mastné kyseliny:

0,2 g

Sacharidy:

66 g

z toho cukry:

1,1 g

Vláknina:

7,9 g

Bílkoviny:

7,9 g

Sůl:

0 g


Složení: 100 % ječné vločky BIO
Balení: 250 g
CZ-BIO-002 Bio Bio
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota 314 kcal
Tuky 1,50 g
z toho nasycené 0,20 g
Sacharidy 66,00 g
z toho cukry 1,10 g
Vláknina 7,90 g
Bílkoviny 7,90 g
Sůl 0,00 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.