Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 21.11. - 22.11.
Jasmínová rýže (Jasmin rice) je druh dlouhozrnné rýže, která pochází především z Thajska, i když se pěstuje i v jiných částech jihovýchodní Asie, jako jsou Vietnam a Kambodža.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Cizrna sterilovaná připravená k okamžitému použití. Vyniká výbornou, lehce oříškovou chutí. Připravíte z ní saláty, pomazánky (včetně známého hummusu), polévky, orientální pokrmy nebo si ji dejte jako výjimečnou přílohu. Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do polévek a karbenátků.Skladování:Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 75 %.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Pšeničné pukance medové pro malé i velké mlsouny. Pšeničné pukance medové stvořené pro mlsání kdykoliv během dne. Nasypte si je ráno do misky a zalijte mlékem či jogurtem, vezměte si je do krabičky do školy či na výlet, posypte si jimi svůj ovocný salát. Pšeničné pukance medové vás nikdy nezklamou…
můžete mít 21.11. - 22.11.
Chlebová mouka představuje vyváženou variantu mezi bílou hladkou moukou a celozrnnou moukou. Obsahuje část obalu zrna a klíčku, což jí dodává více vlákniny a cenných živin. Díky tomu nejenže na delší dobu zasytí, ale také podporuje zdravější trávení.
Momentálně nedostupné
Chlebová mouka je skvělá volba pro pečení díky své vyvážené vlastnostem. Nachází se mezi hladkou bílou moukou a celozrnnou moukou, protože si zachovává část obalových vrstev zrna, ale zároveň má jemnější strukturu než celozrnná mouka.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě.
Momentálně nedostupné
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný…
můžete mít 21.11. - 22.11.
Želírovací třtinový cukr s pektinem na přípravu marmelád a džemů. Bez chemických látek a konzervantů. Na 1,5 kg ovoce použijte 500 g želírovacího cukru. Velmi jednoduché na přípravu.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Tyčinky špaldové sypané lněným semínkem – prvotřídní kombinace superfood. Tyčinky špaldové sypané lněným semínkem v sobě kloubí výjimečnou chuť i vůni pšenice špaldy a lněného semínka. Spojením obou získáte „supertyčinky“. Bez výčitek si je dejte k vínu, pivu či oblíbenému filmu.
Momentálně nedostupné
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
můžete mít 21.11. - 22.11.
Oves je jedna z nejznámějších a také jedna z nejvíce nutričně hodnotných obilovin. Mezi její skvělé vlastnosti patří vysoký obsah rozpustné a nerozpustné vlákniny, vyšší obsah bílkovin, ovesné sacharidy se pomalu vstřebávají a zasytí tak na dlouhou dobu.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Adzuki jsou malé hnědočervené fazolky, chutnají lehce nasládle a jsou dobře stravitelné.
Momentálně nedostupné
Italská bio rajčatová omáčka s bazalkou je připravená k okamžitému použití. Je vyrobená z čerstvé bazalky a čerstvého rajčatového pyré. Omáčka má lahodnou a jemnou chuť, moc chutná i malým dětem. Ideální pro rychlé těstovinové pokrmy, na pizzu apod.Skladování: Skladujte v suchu.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Fusilli pšeničné od toskánských mistrů. Fusilli pšeničné pro vás vyrábí skuteční těstovinoví profesionálové přímo v Itálii. Na tvarování používají speciální bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a vaše oblíbené omáčky se na nich lépe udrží.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Pramáti všech pšenic… Jednozrnka je nejstarším domestifikovaným druhem pšenice, pěstovali ji již lidé v mladší době kamenné. Nikdy nebyla šlechtěna a zachovala si tak pro člověka příznivé složení.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Skočme o deset tisíc let zpět. To je doba, kdy dvouzrnku naši předci pěstovali a využívali. Je to tedy hodně, ale opravdu hodně původní odrůda :-). Čím je dvouzrnková celozrnná mouka jedinečná?
Momentálně nedostupné
Tato mořská sůl se vyrábí v Itálii v chráněné oblasti, získává se přirozeným procesem odpařování mořské vody a sklízí se ručně. Kromě chloridu sodného si zachovává i malé množství přírodních složek, jako jsou sírany, hořčík, vápník, draslík a četné stopové prvky přítomné v mořské vodě.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Celozrnná mouka pšeničná – dopřejte svým knedlíkům to nejlepší. Celozrnná mouka pšeničná vás překvapí svou plnou chutí a příjemnou vůní. Přilepšete svým knedlíkům, nokům, šiškám i bábovkám. S celozrnnou mouku budou poctivější, trochu tmavší a na delší dobu vás zasytí.
můžete mít 21.11. - 22.11.
Celozrnná špaldová krupice na tu nejlahodnější krupicovou kaši. Celozrnná špaldová krupice – to je pro nás nezbytnost. Zamilují si ji nejen vaše děti ale i vy. Protože s ní bude vaše ranní krupicová kaše vydatnější, výživnější, voňavější.
Momentálně nedostupné
Pšeničnou celozrnnou mouku vám šetrně meleme v našem jedinečném bio mlýně. Pšeničnou celozrnnou moukou doplňte z 1/3 ke svým oblíbeným receptům. Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny. Na naší mouce si zakládáme, protože známe každý její krok výroby.
Momentálně nedostupné
Rýžová mouka je všestranná surovina, která je velmi oblíbená v bezlepkovém pečení a vaření. Zde jsou některé z jejích použití:Pečení: Rýžová mouka je skvělá pro pečení různých druhů pečiva, jako jsou lívanečky, palačinky, dorty, sušenky, buchty a další.
můžete mít 21.11. - 22.11.