Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z nich můžete i domácí müsli tyčinky, skvělé placky, karbanátky a náplně do pečené zeleniny.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ječmen je méně známá obilovina se skvělými výživovými vlastnostmi – má vysoký obsah vlákniny (velkou část tvoří rozpustná vláknina, tzv. betaglukany), čímž působí blahodárně na naše trávení a snižuje cholesterol. Obsahuje hodně bílkovin, vitaminy skupiny B a minerální látky.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pohankové vločky jsou skvělou bezlepkovou surovinou na ranní kaše, müsli, granolu, stejně tak i na karbanátky, placičky a zavářky do polévek. Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Špaldové vločky – na přípravu snídaní, v podobě kaše, musli či granoly.Obohatí vaše domácí housky, rohlíky, chléb či dalamánky. Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi posypte povrch pečiva po vykynutí. Zahustí polévku a využijete je i na přípravu placek, karbanátků či nádivek.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují
perfektní zdroj energie a živin.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévlu či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z nich můžete i domácí müsli tyčinky, skvělé placky, karbanátky a náplně do pečené zeleniny.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem a doplnit trochou semínek, ovoce, skořice nebo medem.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Špaldové vločky – na přípravu snídaní, v podobě kaše, musli či granoly.Oobohatí vaše domácí housky, rohlíky, chléb či dalamánky. Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi posypte povrch pečiva po vykynutí. Zahustí polévku a využijete je i na přípravu placek, karbanátků či nádivek.
můžete mít 20.12. - 14.1.
Pšenice jednozrnka je vůbec nejstarší domestifikovaný druh pšenice. Náš organismus si na trávení těchto prastarých nepřešlechtěných plodin zvykal po mnoho tisíc let a umí je dokonale využít.
Momentálně nedostupné
Ovesné vločky patří mezi oblíbené potraviny sportovců i výživových specialistů. A není divu – díky svým neobyčejným vlastnostem představují perfektní zdroj energie a živin.
Momentálně nedostupné
Rýžové vločky nabízí bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty.
Momentálně nedostupné
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat. Naše bezlepkové ovesné vločky pocházejí z farmy, kde o oves pečují velmi pečlivě.
Momentálně nedostupné
Rýžové vločky nabízí bezlepkovou variantu oblíbených kaší a dezertů. Jsou o něco tvrdší něž vločky z jiných obilovin, proto si je předem namočte a pak uvařte. Vznikne vám tak krásně lepivá hustá hmota, kterou můžete dále využít na lahodné pudinky, kaše, pomazánky a lehké dezerty.
Momentálně nedostupné