ProBio Špaldová mouka hladká BIO 1 kg
Popis
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř „přímo z pole“ a zrno zpracováváme od jeho počátku – čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz…
Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.
Složení:100 % špaldová mouka hladká BIO
Skladování:Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 gEnergie:
1447 kJ / 341 kcal
Tuky:
1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
69 g
z toho cukry:
1,0 g
Vláknina:
3,6 g
Bílkoviny:
11,6 g
Sůl:
0 g
Složení: 100% špalda BIO
Balení: 1 kg
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 341 kcal |
Tuky | 1,30 g |
z toho nasycené | 0,20 g |
Sacharidy | 69,00 g |
z toho cukry | 1,00 g |
Vláknina | 3,60 g |
Bílkoviny | 11,60 g |
Sůl | 0,00 g |