10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Koření Skýpala Paprikové floky červené Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Paprikové floky červené

Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Paprikové floky zelené Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Paprikové floky zelené

Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. Vhodné k rybám a darům moře.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pastinák granulovaný Koření Skýpala Paprikové floky červené
Koření Skýpala Pastinák granulovaný

Plody mohou být použity dokonce jako kořenící přísada do polévek či omáček. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně jako jinou kořenovou zeleninu.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř bílý mletý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř bílý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř černý celý Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý celý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř černý drcený Koření Skýpala Pepř černý drcený
Koření Skýpala Pepř černý drcený

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř černý mletý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř černý mletý

Tento druh pepře je pálivý a ostrý, používá se do polévek, omáček, grilovanému, rožněnému a pečenému masu, do minutek, mletého masa a zvěřiny.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř červený celý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř červený celý

Na ryby, drůbež i ke zvěřině, přidává se do omáček, šťáv a dresingů. Používá se jako koření a v tradiční medicíně.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř zelený celý Koření Skýpala Pepř červený celý
Koření Skýpala Pepř zelený celý

Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů. Netradiční chuť vytváří ve sladkých pokrmech, např. jahody se zeleným pepřem nebo pepřová čokoláda.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Pepř zelený lákovaný

Do pepřových omáček, na kotlety a krkovice. Zelený pepř je měkký a silně aromatický, proto se přidává do paštik, uzenin, marinád, dresingů, pomazánek, na steaky, bifteky, rožněné a pečené maso, do mletých mas a zeleninových pokrmů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Perník Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Perník

Do perníků, buchet s perníkovou chutí, koláčků, sušenek, čajového vánočního pečiva, vánoček, mazanců. štrúdlů atp.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný
Koření Skýpala Petržel kořen granulovaný

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Petržel kořen kostky Koření Skýpala Petržel kořen kostky
Koření Skýpala Petržel kořen kostky

V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Pískavice celá Koření Skýpala Petržel kořen kostky
Koření Skýpala Pískavice celá

Do indické nakládané zeleniny. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce.Užívá se při bronchytidě a bolestech v krku jako čaj nebo kloktadlo, upravuje zažívání a omezuje pocení.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Provensálské koření Koření Skýpala Petržel kořen kostky
Koření Skýpala Provensálské koření

Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas a to všech druhů i ryb. A také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům. A samozřejmě nesmí chybět v Pizzách.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Rozmarýn Koření Skýpala Ryby a mořské plody
Koření Skýpala Rozmarýn

K ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Ryby a mořské plody Koření Skýpala Ryby a mořské plody
Koření Skýpala Ryby a mořské plody

Kořenící směs s citronovým aroma určená na pečeného nebo grilovaného lososa, žraloka a ostatní mořské ryby a plody moře, můžeme použít i na rybí filé a ryby sladkovodní, vhodné též do salátů.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Ryby Koření Skýpala Ryby a mořské plody
Koření Skýpala Ryby

Originální směs koření k dochucení pečených, smažených a rožněných ryb všech druhů, můžeme též přidat do restované a dušené zeleniny, také do nádivek a omáček.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Sele na rožni Koření Skýpala Sele na rožni
Koření Skýpala Sele na rožni

Směs koření určená především na grilované a rožněné sele a kýty, grilovaná kuřata a krůty. Výtečně se hodí do marinád k nakládání masa a špízů na gril, vhodné i na grilovanou zeleninu a houby, můžeme použít i do zapečených těstovin a brambor.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Skořice celá Koření Skýpala Sele na rožni
Koření Skýpala Skořice celá

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Skořice mletá Koření Skýpala Sele na rožni
Koření Skýpala Skořice mletá

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Steak Koření Skýpala Švestky sušené, koření a ochucovadla, 1000 g
Koření Skýpala Steak

Na všechny druhy steaku a marinovaných plátků. Všestranná kořenící směs vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, do zapečených brambor a těstovin.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Švestky sušené, koření a ochucovadla, 1000 g Koření Skýpala Švestky sušené, koření a ochucovadla, 1000 g
Koření Skýpala Švestky sušené, koření a ochucovadla, 1000 g

Plody švestky se konzumují syrové, sušené nebo konzervované, mražené nebo kompotované, Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty, koláče, při pečení švestkami můžete také podložit maso. nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala Tymián celý Koření Skýpala Švestky sušené, koření a ochucovadla, 1000 g
Koření Skýpala Tymián celý

Do zvěřinových pokrmů a tučných mas. Používá se k přípravě zvěřiny a drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do paštik, klobás a mletých mas.

můžete mít 30.12. - 2.1.

Koření Skýpala je rodinná firma prodávající prvotřídní koření a potřeby pro gastro. Je jedinečná tím, že koření kupuje v celku a mele těsně před expedicí, čímž si zachová svou výraznou vůni a chuť. Kořenící směsi jsou míchány ručně dle originálních receptur bez glutamátu a umělých přídavných látek.