10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro brusný kámen S-600 40184 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro brusný kámen S-600 40184

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro Kamień Ll-1000 40113 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro Kamień Ll-1000 40113

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581

Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582

Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052 Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052
Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052

Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061 Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052
Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061

Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923 Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052
Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923

Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623

Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228

Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218

Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 240mm 16219

Masahiro Yanagibas délkou čepele240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270mm 16220 Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 210mm 16218
Masahiro Masahiro Nůž Bessen Yanagiba 270mm 16220

Masahiro Yanagibas délkou čepele270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 300mm 16221 Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062
Masahiro Masahiro nůž Bessen Yanagiba 300mm 16221

Masahiro Yanagibas délkou čepele300 mm je nůž, jehož délka a štíhlá čepel, používaná při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Bread 240mm 11077 Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062
Masahiro Masahiro nůž Bwh Bread 240mm 11077

Chléb Masahiro BWHs délkou vroubkovaného ostří240 mmbyl vytvořen na krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení čokolády, rajčat nebo citrusových plodů.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062 Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062
Masahiro Masahiro nůž Bwh Carving 200mm Flexible 14062

Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Chef Dimple 180mm 14080 Masahiro Masahiro nůž Bwh Chef Dimple 180mm 14080
Masahiro Masahiro nůž Bwh Chef Dimple 180mm 14080

Masahiro BWH Chefs délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. .

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Nakiri 165mm 14035 Masahiro Masahiro nůž Bwh Chef Dimple 180mm 14080
Masahiro Masahiro nůž Bwh Nakiri 165mm 14035

Masahiro BWH Nakiris délkou čepele165 mmje více -účelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Paring 90mm 14001 Masahiro Masahiro nůž Bwh Chef Dimple 180mm 14080
Masahiro Masahiro nůž Bwh Paring 90mm 14001

Masahiro BWH Parings délkou čepele90 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a ostrá špička umožňuje snadné manévrování. Nepostradatelný v každé kuchyni. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Peeling 60mm 14000 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Peeling 60mm 14000

Masahiro BWH Peelingse zahnutou čepelí 60 mmje nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů, jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení obrobku v ruce. BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079

Masahiro BWH Santokus délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent Západní kuchařský nůž. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 14.1. - 16.1.

Masahiro Masahiro nůž Bwh Slicer 270mm 14018 Masahiro Masahiro nůž Bwh Santoku Dimple 175mm 14079
Masahiro Masahiro nůž Bwh Slicer 270mm 14018

Kráječ Masahiro BWH s délkou čepele 270 mm je ideální nůž na krájení. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezání dokonale rovnoměrné plátky.

můžete mít 14.1. - 16.1.