10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 41366602

Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře. Celý popis
1 766 Kč
Zboží od: Takemore_net
1 766 Kč
Doprava zdarma
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

9.10.2024 - 11.10.2024 na vaší adrese

Popis

Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře. Nůž je velmi lehký a rukojeť bezpečně padne do malé i velké ruky. Díky dokonalému vyvážení mezi čepelí a rukojetí umožňuje rytmický, velmi účinný, houpavý pohyb po povrchu při krájení nebo sekání různých produktů. Masahiro MSC jsou nože určené pro domácí uživatele. Specializovaných nožů různých tvarů zde moc nenajdete. Najdeme potřebné a nejčastěji používané nože pro práci v domácí kuchyni: kuchařský nůž, santok nůž a malý univerzální nůž. V nabídce je i tradiční japonský nůž na krájení zeleniny – nakiri. Ocel MBS-26, která byla použita k výrobě nožů z této řady, je unikátní slitinou uhlíku (0,85–1,00 %), chrómu (13–15 %) a molybdenu, manganu a vanadu. Tento materiál vděčí za své jedinečné vlastnosti speciálnímu tepelnému zpracování. Tajemství třístupňového procesu spočívajícího v kalení, chlazení na velmi nízkou teplotu a popouštění až na tvrdost 58–59 HRC zná pouze majitel firmy – rodina Hattori. Takto získanou ocel lze nabrousit na nebývalou úroveň ostrosti a udržení vysoké agresivity ostří po velmi dlouhou dobu je charakteristickým rysem nožů Masahiro, uznávaným uživateli po celém světě. AUS-8 patří do skupiny tzv nerezová ocel, nereaguje změnou barvy ani zápachu při kontaktu s kyselými produkty. Udržet nože z této slitiny v bezvadném a lesklém stavu není problém. Postačí jednoduché mytí ve vlažné vodě s přídavkem prostředku na mytí nádobí. Jen nezapomeňte nůž po umytí otřít do sucha. Rukojeť z palisandru je dokonale profilovaná a opracovaná, takže držený nůž působí jako přirozené prodloužení ruky a práce je tak snadná a velmi příjemná. Typ oceli: AUS-8 HRC: 58–59 Materiál rukojeti: palisandr Způsob ostření: oboustranný, asymetrický 80/20 Rozměry: Celková délka (A): 303 mm Délka čepele (B): 183 mm Šířka ©: 45 mm Tloušťka (D): 1,8 mm Hmotnost: 85 g Užitečné informace: Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto je doporučujeme používat s náležitou opatrností. Nože Masahiro by se neměly používat ke krájení mražených výrobků (s výjimkou řad k tomuto účelu určených). Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny. K řezání použijte dřevěná nebo plastová prkénka. Nože by se neměly mýt v myčkách nádobí, které poškozují ostří. Nůž umyjte v teplé vodě s trochou prostředku na mytí nádobí. Po umytí nůž otřete do sucha. #// #Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře. Nůž je velmi lehký a rukojeť bezpečně padne do malé i velké ruky. Díky dokonalému vyvážení mezi čepelí a rukojetí umožňuje rytmický, velmi účinný, houpavý pohyb po povrchu při krájení nebo sekání různých produktů. Masahiro MSC jsou nože určené pro domácí uživatele. Specializovaných nožů různých tvarů zde moc nenajdete. Najdeme potřebné a nejčastěji používané nože pro práci v domácí kuchyni: kuchařský nůž, santok nůž a malý univerzální nůž. V nabídce je i tradiční japonský nůž na krájení zeleniny – nakiri. Ocel MBS-26, která byla použita k výrobě nožů z této řady, je unikátní slitinou uhlíku (0,85–1,00 %), chrómu (13–15 %) a molybdenu, manganu a vanadu. Tento materiál vděčí za své jedinečné vlastnosti speciálnímu tepelnému zpracování. Tajemství třístupňového procesu spočívajícího v kalení, chlazení na velmi nízkou teplotu a popouštění až na tvrdost 58–59 HRC zná pouze majitel firmy – rodina Hattori. Takto získanou ocel lze nabrousit na nebývalou úroveň ostrosti a udržení vysoké agresivity ostří po velmi dlouhou dobu je charakteristickým rysem nožů Masahiro, uznávaným uživateli po celém světě. AUS-8 patří do skupiny tzv nerezová ocel, nereaguje změnou barvy ani zápachu při kontaktu s kyselými produkty. Udržet nože z této slitiny v bezvadném a lesklém stavu není problém. Postačí jednoduché mytí ve vlažné vodě s přídavkem prostředku na mytí nádobí. Jen nezapomeňte nůž po umytí otřít do sucha.