10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980
Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980

Masahiro MV-H Chef Dimpleje jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980
Masahiro Masahiro nůž ms-8 deba 180mm 10007

Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro nůž Msc Bunka 160mm 11055 Masahiro Masahiro nůž Mv-h Chef Dimple 180mm 14980
Masahiro Masahiro nůž Msc Bunka 160mm 11055

Bunka je univerzální nůž, ideální pro typické kuchyňské úkoly. Má široký profil, mírně zaoblené břicho a plochý hřbet čepele. Výrazný profil obráceného tanto dodává čepeli obratný a jemný hrot a jedinečnou a poutavou estetiku.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052 Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052
Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052

Jedná se o jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, odvozený z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen l-1000 40103 Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052
Masahiro Masahiro brusný kámen l-1000 40103

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen l-1500 40102 Masahiro Masahiro msc kuchařský nůž 180mm 11052
Masahiro Masahiro brusný kámen l-1500 40102

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen L-180 40106 Masahiro Masahiro brusný kámen l-3000 40101
Masahiro Masahiro brusný kámen L-180 40106

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen l-3000 40101 Masahiro Masahiro brusný kámen l-3000 40101
Masahiro Masahiro brusný kámen l-3000 40101

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen L-600 40104 Masahiro Masahiro brusný kámen l-3000 40101
Masahiro Masahiro brusný kámen L-600 40104

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen m-600/1000 40173 Masahiro Masahiro brusný kámen m-600/1000 40173
Masahiro Masahiro brusný kámen m-600/1000 40173

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen S-1000 40183 Masahiro Masahiro brusný kámen m-600/1000 40173
Masahiro Masahiro brusný kámen S-1000 40183

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen S-1500 40182 Masahiro Masahiro brusný kámen m-600/1000 40173
Masahiro Masahiro brusný kámen S-1500 40182

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro brusný kámen S-600 40184 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro brusný kámen S-600 40184

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro Kamień Ll-1000 40113 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro Kamień Ll-1000 40113

Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581
Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 200x10mm 40581

Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582

Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože vyrobené z velmi tvrdé oceli.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro kuchařský nůž 180mm 11062

Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařský nůž zdůrazňuje skutečnost, že je nepostradatelnou pomůckou každého kuchaře.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013 Masahiro Masahiro keramický ruční ořezávátko 250x10mm 40582
Masahiro Masahiro ms-8 nůž yanagiba 240mm 10013

Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061 Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061
Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061

Santokuje tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923 Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061
Masahiro Masahiro Mv-h Santoku 175 mm 14923

Masahiro MV-H Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který bývá označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623 Masahiro Masahiro msc santoku nůž 165mm 11061
Masahiro Masahiro Mv-s Santoku 175 mm 13623

Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako ekvivalent západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Deba 180mm 16207

Debaje nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228

Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.

můžete mít 3.2. - 5.2.

Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238 Masahiro Masahiro nůž Bessen Takohiki 210mm 16228
Masahiro Masahiro nůž Bessen Usuba 165mm 16238

Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Svým vzhledem připomíná úzký sekáček nebo jiný tradiční japonský Nakirinůž, na rozdíl od něj je však z jedné strany nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s jemným zakřivením.

můžete mít 3.2. - 5.2.