Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023] Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Tak
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro S-1000 Medium je obdélníkový plochý kámen o rozměrech 180×50×17mm a gradaci (počet zrn, brusné částice na
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218] Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Charakteristický pro tradičn
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV-H Chef 180 mm [14910]
Masahiro MV-H Chef s délkou čepele 180mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Rukojeť pro nože MASAH
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro Bessen Deba 180mm [16207] Jednostranně zaostřené řemeslníky s více než 30 lety zkušeností vyznačují neuvěřitelnou ostrostí. Rukojeť je vyrobena s důrazem na detail v Japonsku ze světlého magnoliového dřeva vyztuženého plastovým kroužkem. Tradiční japonská kuchyně je převážně založ
můžete mít 30.12. - 31.12.
Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Ostřicí kámen Masahiro L-180 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro LL-1000 [40113] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Ostřicí kámen Masahiro LL-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×73×60mm a gradaci (počet zrn, bru
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro L-1000 Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn, brus
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro L-3000 Super Fine je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a gradaci (počet zrn,
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro L-600 [40104] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože. Ostřicí kámen Masahiro L-600 Hrubý je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 210×72×27mm a stupňovitosti (počet zrn, br
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
Ostřicí kámen Masahiro M-600/1000 Rough / Medium je plochý kámen na obdélníkovém půdorysu o rozměrech 185×60×28mm a stupňovi
můžete mít 2.1. - 3.1.
Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Brusný kámen Masahiro S-600 [40184] Masahiro Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]
Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl
můžete mít 30.12. - 31.12.