Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Masahiro Bessen Takohiki 210 mm [16228] Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki , pocházející z
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro BWH Nakiri 165mm [14035] Masahiro BWH Nakiri s délkou čepele 165 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít pro sekání, krájení a kostičky nebo jemné sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranné
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce. BWH je řada
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro BWH Slicer 240mm [14017] Kráječ Masahiro BWH Slicer s délkou čepele 240 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro BWH Boning 160mm [14071] Masahiro BWH Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těmto
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž na chléb Masahiro BWH 240 mm [11077] Masahiro BWH Chléb s vroubkovanou čepelí délky 240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolády, rajč
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro BWH krájecí nůž 90mm [14001] Masahiro BWH Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování. Nepostradatelný v každé kuchyni. &nb
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002] Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. BWH je řada no
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro BWH Utility 150mm [14004] Masahiro BWH Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. BWH je
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MS-8 Usuba 180mm [10032] Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený. Řezná hrana je obvykle rovná nebo s hladkou křivkou. Díky charakteri
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 165mm [10006] Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí. Nůž deba je jednostranně nab
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MSC Paring 120mm [11056] MSC Paring 120 mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Tento nůž lze s úspěchem použít i na l
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064] MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů. Nůž má tvar úzkého sekáčku, také připomíná tradiční japonský nůž Usuba , ale na rozdíl od jednostranného nože Usub
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro MV nůž 120mm [13702] Masahiro MV Utility s délkou čepele 120 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Nože řady MV jso
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV Utility 150mm [13704] Masahiro MV Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Nože řad
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV Chef 210mm [13711] Masahiro MV Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry. Charakteristický tvar nože, pocházející z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským úkonům a název kuchařského n
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro MV-H nůž na krájení 270 mm [14918] Kráječ Masahiro MV-H Slicer s délkou čepele 270 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu z
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro MV-H Pracovní nůž 120mm [14902] Masahiro MV-H Utility s délkou čepele 120 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Řada MV-H b
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV-H Slicer 240mm [14917] Masahiro MV-H Slicer s délkou čepele 240 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při ř
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV-H Boning 160mm [14971] Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těm
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž na chléb Masahiro MV-H 240 mm [14951] Masahiro MV-H Chléb s vroubkovanou čepelí délky 240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou a měkkým vnitřkem chleba a dává estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také na krájení čokolády, ra
můžete mít 2.1. - 3.1.
Masahiro MV-H Carving 200 mm [14961] Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm , obdoba nože Slicer určeného pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa. Má podobnou
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV-H Paring 90mm [14901] Masahiro MV-H Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování. Nepostradatelný v každé kuchyni. Řa
můžete mít 2.1. - 3.1.
Nůž Masahiro MV-H Utility 150mm [14904] Masahiro MV-H Utility s délkou čepele 150 mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení. Řada MV-H by
můžete mít 2.1. - 3.1.