10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 24806741

Masahiro Japonský nůž Masahiro BWH Boning 160 mm [14071]

Masahiro Japonský nůž Masahiro BWH Boning 160 mm [14071]

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nůž Masahiro BWH Boning 160mm [14071] Masahiro BWH Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těmto Celý popis
2 350 Kč
2 350 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

5.12.2024 na výdejním místě
5.12.2024 - 6.12.2024 na vaší adrese

Popis

Nůž Masahiro BWH Boning 160mm [14071]

Masahiro BWH Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šlachami a chrupavkami syrového masa. Díky těmto vlastnostem je kypřicí nůž nepostradatelný pro tento typ činnosti v každé kuchyni, což je cenově výhodnější než kupovat sypané maso. Na kypření drůbeže a ryb je lepší nůž s pružnou čepelí, na červené maso zase nůž s tužší čepelí. K filetování lze v případě potřeby použít i kypřící nůž, zejména ten s pružnou čepelí.

 

BWH je řada nožů po vzoru řady MV-H . Zde byla také použita molybden-vanadová vysoce uhlíková nerezová ocel MBS-26 , která byla podrobena třístupňovému procesu kalení až do dosažení tvrdosti 58–59 HRC . Každá čepel byla zdokonalena řemeslníky s více než 30 lety zkušeností, čímž se nože Masahiro dostaly na úroveň bezprecedentní, bezprecedentní ostrosti.

 

Rukojeť je vyrobena ze dřeva zvaného Black Pakkawood , jehož četné vrstvy byly slisovány pod vysokým tlakem a vysokou teplotou do jediného, velmi odolného materiálu, odolného vůči vlhkosti a vodě. Dřevěná rukojeť s antibakteriálním povlakem se snadno udržuje jako plast, je zajištěna třemi dokonale zapuštěnými a leštěnými nýty.

 

Nože z této řady jsou broušené ze dvou stran, ale na rozdíl od většiny západních výrobců je Masahiro brousí asymetricky 80/20 . To znamená, že ostří je posunuto na jednu stranu v ose nože. Výhody použití asymetrického ostření jsou až 35% ve srovnání se symetrickým ostřím, že řezná hrana je tenčí, díky čemuž je mnohem ostřejší.

 

  • Typ oceli: MBS-26
  • HRC: 58–59
  • Materiál rukojeti: černé dřevo pakkawood
  • Způsob ostření: oboustranný, asymetrický 80/20
  • Rozměry:
  • Celková délka (A): 288 mm
  • Délka čepele (B): 160 mm
  • Šířka ©: 28 mm
  • Tloušťka (D): 2,0 mm
  • Hmotnost: 116 g

 

Užitečné informace:

  • Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto je doporučujeme používat opatrně.
  • Nože Masahiro by se neměly používat pro řezání mražených výrobků (kromě řad k tomuto účelu určených).
  • Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny.
  • K řezání použijte dřevěná nebo plastová prkénka.
  • Nože by se neměly mýt v myčkách nádobí, protože poškozují ostří.
  • Nůž umyjte v teplé vodě s trochou mycího prostředku.
  • Po umytí nůž otřete do sucha.

 

 

  • Výrobce: Masahiro
  • Styl: Western
  • Typ nože: filetovací, krájecí, kypřící, vykosťovací
  • Rukojeť: dřevěná
  • Délka čepele: 16–19 cm
  • STAV : NOVÉ
VÝBĚR nožů JE OBROVSKÝ. PROČ SI KOUPIT JAPONSKOU ZNAČKU MASAHIRO?

Masahiro Co. Ltd je společnost, která je ve vlastnictví japonské rodiny Hattori od jejího založení v roce 1932. Společnost sídlí v srdci Země vycházejícího slunce – v prefektuře Gifu, ve městě Seki. Toto místo je po staletí známé výrobou vynikajících mečů a nožů. Samotná značka Masahiro je synonymem pro produkty nejvyšší kvality – její zakladatelé vždy dbali na to, aby používali jen ty nejlepší materiály, zformované do nástrojů s nejergonomičtějšími tvary.