Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Čínský sekáček, který se každý den používá v asijské kuchyni k řezání různých produktů a slouží jako kuchařský nůž. Má pevnou, ale poměrně tenkou čepel, takže by se neměl používat na sekání kostí nebo mražených potravin.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Pevný, vroubkovaný nůž, který se používá na krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří je nůž ideální pro krájení čerstvého, křupavého pečiva. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně nakrájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemnou dužinu rohlíku nebo chleba.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Šéfkuchařský nůž je všestranný kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).
můžete mít 18.10. - 22.10.
Japonský nůž s všestranným využitím, určený především na maso, zeleninu a ryby. Nůž Santoku má tenkou čepel a skvěle se hodí i na krájení ovoce nebo sekání bylinek. Velká čepel usnadňuje přenášení nakrájených produktů do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdélníková čepel vám umožní získat průsvitné plátky a přenést nasekané ingredience do salátové mísy nebo pánve.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje sekání, a širokou čepel, na kterou můžete nakrájené produkty škrábat, abyste je přenesli například do salátu.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro řezání, krájení, krájení na kostičky a krájení různých produktů. Šéfkuchařský nůž je dostatečně dlouhý na řezání opravdu velkých ploch a vhodně profilovaný tak, aby zaručoval uživateli pohodlí a volnost pohybu.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.
můžete mít 18.10. - 22.10.