Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pevný, zoubkovaný nůž, který se používá na krájení různých druhů chleba. Díky velmi ostrému ostří je nůž ideální pro krájení čerstvého, křupavého pečiva. Dlouhá čepel vám umožní pohodlně nakrájet i ty největší bochníky, aniž byste rozdrtili jemnou dužinu rohlíku nebo chleba.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Šéfkuchařský nůž je všestranný kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Baleno v tradičním dřevěném obalu je perfektním dárkem pro každého nadšence do vaření. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Čínský sekáček, který se každý den používá v asijské kuchyni k řezání různých produktů a slouží jako kuchařský nůž. Má pevnou, ale poměrně tenkou čepel, takže by se neměl používat na sekání kostí nebo mražených potravin.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.
můžete mít 18.10. - 22.10.
Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.
můžete mít 18.10. - 22.10.