Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Até je typická sladkost z mexické gastronomie. Dá se popsat jako sladká, hustá, želé nebo pasta, vyrobená z dužiny kdoulí nebo jiného ovoce. V angličtině se nazývá „quince cheese“ nebo „quince paste“. Stejně jako mnoho mexických jídel má svůj původ ve Španělsku. Ve skutečnosti kdoule pochází ze Špan
můžete mít 30.12. - 31.12.
Koncentrát z ibiškového květu.220ml. Vystačí až na tři litry koktejlů, např. ibiškový gin tonic.
můžete mít 31.12. - 1.1.
Marshmallow Fluff jahodová marshmallow pomazánka 213 g & Mexický arašídový marcipán Mazapan 840 g
můžete mít 30.12. - 31.12.
Mletá 100% mexická Arabica smíchaná s jemně mletým japonským čajem matcha. Nová vize kofeinu.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Mexican marzipan De La Rosa, 28×30g. Then the spicy textures of Mazapan will almost melt in your mouth, creating a divine blend between the sweet, nutty taste of cocoa and the light and creamy textures of candy. A whole delicious experience. De la Rosa's Mazapan is the perfect choice for any party o
můžete mít 30.12. - 31.12.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červí sůl je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu.Pro výrobu soli z červů se larvy opékají a poté melou na prášek. Tento prášek se poté smíchá se s
můžete mít 30.12. - 31.12.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 30.12. - 31.12.
Mexican vegan chicharron 2×1000g
můžete mít 30.12. - 31.12.
Mexická sůl ze sušených červů a kobylky na mezcal nebo tequilu 10g ve spirálovém držáku na ampulku (PLA, 10X10X7CM).
můžete mít 1.1. - 3.1.
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže
můžete mít 30.12. - 31.12.
Nové koření je koření vyrobené ze sušených bobulí stromu Pimenta dioica, který pochází ze Střední Ameriky a Karibiku. Říká se mu „nové koření“, protože jeho chuť připomíná kombinaci několika koření, včetně hřebíčku, skořice a muškátového oříšku. Nové koření se běžně používá ve sladkých i slaných pok
můžete mít 30.12. - 31.12.
Delikátní a vynikající produkt kreativity cukroví, kde je harmonie kombinována s klasickou chutí „Cajeta“ vedle Crispy textury koberce, získávající tuto uměleckou sladkost, typickou pro mexickou kulturu. Vyrobeno z kravského mléka.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Málokdo nemá rád marcipán. Tyto dezerty se svou hladkou texturou, jemnou, ale dobře definovanou chutí a vzpomínkami nás mohou vrátit do našich dětských let. Jedna z nejoblíbenějších pochoutek v Mexiku přichází v lahodném, měkkém cukroví vyrobeném z křupavých a aromatických arašídů.
Nutriční inform
můžete mít 30.12. - 31.12.
Mexické Mini Oplatky Sevillanas z kozího mléka 200g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Chilli powder na grillovani, pečení, vaření z luxusních přísad z Mexika. 70g
můžete mít 1.1. - 3.1.
Vlastnosti a použití:
- Nopal naturaleza obsahuje velké množství vitamínů C a E, je velmi důležitou součástí trávicí vlákniny.
- Rozlišujte hladiny cukru (glukózy), celkového cholesterolu a triglyceridů.
- Je důležitý pro vlákninu.
- Pomocná funkce tracto digestivo.
- Nopál obsahuje pektiny, s
můžete mít 30.12. - 31.12.
Nopál v prášku (Opuntia ficus-indica) 250g. Smíchejte 1–2 lžičky prášku 3× denně, nejlépe pár minut před jídlem, v cca. 200–300 ml vody nebo džusu. Doporučuje se mixovat v mixéru nebo šejkru. Může být také použit jako přísada do pečiva.
můžete mít 30.12. - 31.12.
Coffee Norte – Sur. Směs 100% arabiky z oblačného lesa východního Mexika a plantáží na pobřeží Atlantiku v Brazílii. Středně pečená. Sladší chuť s prvky kyselosti. Motto: Rovnováha mezi sladkostí a kyselostí, mezi konzumací a přírodou. Sever a jih dohromady.
můžete mít 1.1. - 3.1.
Orc's spices je silná směs mexických šperků s Chilli del Arbol, Allspice a Habanero Jaguar 100G a Fleur de SEL.
můžete mít 30.12. - 31.12.
CHIPOTLE Středně pálivé chilli chipotle papričky se vyznačují silnou příjemnou chutí s hlubokými kouřovými tóny. Ty se i přes sladkou vůni promění v zemité pálení, které trvá několik minut. Chipotles jsou pálivější než, řekněme, anaheimské nebo poblano papriky, ale jemnější než cayenne nebo serrano
můžete mít 30.12. - 31.12.
Picosito Tamarindo & Chili 70 g – Mexiko
„Picosito tamarindo“ označuje oblíbené mexické cukroví, které kombinuje chutě tamarindu a chilli. Obvykle se skládá z tamarindové dužiny nebo pasty pokryté pikantním a pikantním chilli práškem. Cukroví má sladkou, kyselou a kořeněnou chuť a vytváří jedin
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pinole je tradiční mexické jídlo vyrobené z mletých, pražených kukuřičných (kukuřičných) zrn. Kukuřice se obvykle vaří ve vodě s vápnem, což je proces známý jako nixtamalizace, který odstraňuje vnější slupku a činí jádra stravitelnějšími a výživnějšími. Uvařená kukuřice se pak suší a mele na jemný p
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pinole je druh tradičního mexického jídla vyrobeného z mleté kukuřice (kukuřice). Obvykle se vyrábí pražením kukuřičných zrn a jejich následným mletím na jemný prášek. Výsledný prášek pinole lze použít k přípravě různých pokrmů, jako jsou kaše, tortilly a pečivo. Pinole se často míchá s vodou nebo m
můžete mít 30.12. - 31.12.
Pinole je druh tradičního mexického jídla vyrobeného z mleté kukuřice (kukuřice). Obvykle se vyrábí pražením kukuřičných zrn a jejich následným mletím na jemný prášek. Výsledný prášek pinole lze použít k přípravě různých pokrmů, jako jsou kaše, tortilly a pečivo. Pinole se často míchá s vodou nebo m
můžete mít 30.12. - 31.12.
LaProve. Latino Delikatesy.