Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Univerzální montáž pro systémy Lansky LM009 Speciální uchycení na stůl pro ostřící sady Lansky . Pomáhá ostření tím, že ořezávátko je stabilnější. 4 otvory pro šrouby v základně.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Univerzální sada ostřiček nožů Lansky LKUNV Lansky LKUNV je profesionální ostřící systém , skládající se ze 4 keramických kamenů různých gradací, svěrky a vodítek, které vám umožní zvolit správný úhel a udržet plnou kontrolu nad procesem ostření. Ostřicí systémy Lansky jsou široce uznávány jak
můžete mít 28.11. - 29.11.
Diamantový brousek pro multifunkční nářadí Leatherman Sign Leatherman Diamantový brousek pro multifunkční nářadí Leatherman Signal (935000) Vyměnitelný diamantový brousek připevněný k jednomu z ramen multifunkčního nářadí Leatherman Signal .
můžete mít 28.11. - 29.11.
Multifunkční nástroj, který se vyznačuje lehkou a kompaktní konstrukcí a klipem s karabinou, který umožňuje bezpečné a pohodlné nošení bez nutnosti připevňovat pouzdro. Kromě karabiny je Skeletool vybaven odnímatelným pružinovým klipem, který umožňuje připnout složený nástroj k opasku nebo na okraj
můžete mít 28.11. - 29.11.
Popis produktu.
. Originální, nylonové pouzdro a uzávěr na zacvaknutí.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Nůž Masahiro Bessen Deba 180mm [16207] Jednostranně zaostřené řemeslníky s více než 30 lety zkušeností vyznačují neuvěřitelnou ostrostí. Rukojeť je vyrobena s důrazem na detail v Japonsku ze světlého magnoliového dřeva vyztuženého plastovým kroužkem. Tradiční japonská kuchyně je převážně založ
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro Bessen nůž Usuba 165mm [16238]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 210mm [16218]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro Bessen Yanagiba nůž 300mm [16221] Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 300 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro L-1000 [40103] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro L-180 [40106] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro L-3000 [40101] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro M-600/1000 [40173] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro S-1000 [40183] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro S-1500 [40182] Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Brusný kámen Masahiro S-600 [40184] Masahiro Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro BWH Boning 160mm Ohebný nůž [14072]
Masahiro BWH Boning Flexible s pružnou čepelí o délce 160 mm je nůž určený pro kypření s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby se s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby i mezi šl
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro BWH Chopper 150mm 674g [14092] sekací nůž
Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro BWH Chopper sekáček 120mm 504g [14091] Masahiro BWH Chopper je těžký řeznický sekáček, který lze použít ke zpracování, krájení nebo sekání syrového masa. Velká váha pomáhá při sekání malých kostí nebo chrupavek.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro BWH krájecí nůž 90mm [14001]
Masahiro BWH Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro BWH Loupací nůž 60mm [14000] Masahiro BWH Peeling se zahnutou čepelí o délce 60 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Jeho malý, kompaktní tvar umožňuje snadné manévrování při držení zpracovávaného produktu v ruce.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Masahiro BWH Nůž 120mm [14002]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 120mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 200×10mm [40581] Keramický ruční brousek Masahiro 200×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 28.11. - 29.11.
Keramický ruční ořezávátko Masahiro 250×10mm [40582] Keramický ruční brousek Masahiro 250×10mm je důležitou součástí sady nožů. Slouží ani ne tak k broušení nožů, ale k udržení ostré hrany již nabroušeného nože mezi jednotlivými použitími. Je určen pro péči o nože z velmi tvrdé oceli.
můžete mít 28.11. - 29.11.