Masahiro Bessen Deba nůž 180mm [16207]
Popis
Jednostranně zaostřené řemeslníky s více než 30 lety zkušeností vyznačují neuvěřitelnou ostrostí.
Rukojeť je vyrobena s důrazem na detail v Japonsku ze světlého magnoliového dřeva vyztuženého plastovým kroužkem. Tradiční japonská kuchyně je převážně založena na rybách a zelenině, které jsou připravovány různými způsoby. To vyžaduje použití speciálně určených nožů, které populárně nazýváme nože v japonském stylu. Nože jako Deba, Yanagiba nebo Usuba jsou nástroje, které každý mistr sushi určitě vlastní.
Užitečné informace: Všechny nože Masahiro jsou extrémně ostré, proto doporučujeme používat s náležitou péčí. Nůžky Masahiro by neměly být používány k řezání zmrazených výrobků (s výjimkou řady k tomu určené).
Nepoužívejte nože k jiným než potravinářským účelům.
Pro řezání používejte dřevěné nebo plastové krájecí desky. Nemyjte nože v myčkách nádobí, které poškozují řeznou hranu. Nůž umyjte v teplé vodě s přidáním mycího prostředku.
Po umytí nůž otřete do sucha.
- Typ oceli: Carbon Steel (Ki-gami No.2) HRC: 61–63 Materiál rukojeti: magnoliové dřevo Způsob ostření: jednostranné Rozměry: Celková délka (A): 325 mm Délka čepele (B): 183 mm Šířka ©: 55 mm Tloušťka (D): b.d. Hmotnost: 311 g
- Nože Masahiro by se neměly používat pro řezání mražených výrobků (kromě řad k tomuto účelu určených).
- Nepoužívejte nože pro jiné účely než pro potraviny.
- K řezání použijte dřevěná nebo plastová prkénka.
- Nože by se neměly mýt v myčkách nádobí, protože poškozují ostří.
- Nůž umyjte v teplé vodě s trochou mycího prostředku.
- Po umytí nůž otřete do sucha.
Typ oceli: Uhlíková ocel (Ki-gami č.2) HRC: 61–63 Materiál rukojeti: magnólie Způsob ostření: jednostranné Rozměry: Celková délka (A): 325 mm Délka čepele (B): 183 mm Šířka (C ): 55 mm Tloušťka (D): bd Hmotnost: 311 g
- Kód výrobce: 16207