10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Kasumi - Nůž Nakiri 17 Cm Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM délka 17 cm kovaný
Kasumi - Nůž Nakiri 17 Cm

Kasumi KASUMI – Nůž Nakiri 17 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-84017 Délka (cm): 17 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM délka 17 cm kovaný Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM délka 17 cm kovaný
Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM délka 17 cm kovaný

Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM dl. 17 cm kladívková Kasumi Nakiri je nůž určený k řezání a strouhání zeleniny, bylinek a zelenin. Jednoduchá klína velmi usnadňuje manipulaci s výrobky. Vezměte prosím na vědomí, že nůž „nakiri“ není sekáček. Proto není zcela vhodný pro štípání velkých kusů ma

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Nůž no zeleniny kovaný VG10 délka 7 cm Kasumi Nůž Nakiri kovaný VG10 HM délka 17 cm kovaný
Kasumi Nůž no zeleniny kovaný VG10 délka 7 cm

Kasumi Nůž no zeleniny kovaný VG10 dl. 7 cm

Tvar nože štíhlou úzkou čepelí zužující ke konci je ideální pro loupání, krájení a čištění zeleniny a ovoce. Skvěle poslouží i při sekání cibule, česneku, papriček nebo koření. Tento typ nože zdá být druhým nejdůležitějším v každé

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Nůž Sashimi 24 Cm, Tora Kasumi Nůž vykosťovací, široký kovaný VG10 HM délka 14 cm
Kasumi Nůž Sashimi 24 Cm, Tora

Nůž Kasumi Sashimi 24 cm, Tora Nůž Sashimi nebo nůž Yanagiba má štíhlou, celkem dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Nůž univerzální krátký kovaný VG10 délka 8 cm Kasumi Nůž vykosťovací, široký kovaný VG10 HM délka 14 cm
Kasumi Nůž univerzální krátký kovaný VG10 délka 8 cm

Kasumi Univerzální nůž, krátký kovaný VG10 dl. 8 cm Kasumi Nůž zvaný kuchyňský nebo univerzální má delší a užší čepel než čepel kuchařského nože. Funguje skvěle při krájení masa, uzenin i ovoce a zeleniny. Nože řady VG-10 PRO vytvořené specialisty KASUMI kombinují ty nejlepší výrobní technolog

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Nůž vykosťovací, široký kovaný VG10 HM délka 14 cm Kasumi Nůž vykosťovací, široký kovaný VG10 HM délka 14 cm
Kasumi Nůž vykosťovací, široký kovaný VG10 HM délka 14 cm

Kasumi ostnatý nůž, široký kovaný VG10 HM délka. 14 cm Kasumi Nůž na odkapávání je určen k oddělování masa všeho druhu od kosti. Dlouhá, zakřivená čepel snadno pohybuje podél kosti a umožňuje tak přesnou práci. Nože řady HM jsou vyrobeny z kobaltové vysokouhlíkové oceli určené pro výrobu nož

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Pomocník pro broušení nožů Kasumi Pomocník pro broušení nožů
Kasumi Pomocník pro broušení nožů

Kód produktu K-EBM

Délka (cm) 10

Tloušťka (mm) 15

Značka Kasumi

Již více než 800 let se značka Kasumi specializuje na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů vyráběných v Seki, městě s dlouhou tradicí kování mečů.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi řezbářský Nůž 8 Cm Kasumi Pomocník pro broušení nožů
Kasumi řezbářský Nůž 8 Cm

Kasumi řezbářský nůž 8 cm Kasumi Vlastnosti produktu Kód produktu: K-82008 Délka (cm): 8 Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Santoku nůž 18 cm Kasumi Pomocník pro broušení nožů
Kasumi Santoku nůž 18 cm

Kasumi Santoku nůž 18 cm Kasumi Kasumi určuje tento nůž nožem šéfkuchaře , ale ve skutečnosti je to Santoku nůž a je opravdu dobrý! Santoku znamená v japonštině „tři způsoby“. Tyto nože jsou vhodné pro krájení na plátky, krájení na kostičky a sekání.

Vyrobena z 32vrstvé damascenské oceli Ocel

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Santoku nůž kovaný Titanium délka 18 cm Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 HM délka 18 cm kladívkový
Kasumi Santoku nůž kovaný Titanium délka 18 cm

Kasumi Nůž Santoku kovaný Titanium dl. 18 cm Kasumi Nůž Santoku má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, která na konci postupně zakulacuje a vytváří tak jednodušší hranu. Díky prohlubním na čepeli při krájení tvoří malé vzduchové kapsy zabraňující ulpívání krájených produktů na noži. Nů

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 délka 18 cm Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 HM délka 18 cm kladívkový
Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 délka 18 cm

Kasumi Santoku kovaný nůž VG10 dl. 18 cm Kasumi Santoku nůž má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, který postupně zaobluje na konci a vytváří tak rovnější okraj. Díky prohlubním na čepeli při krájení vytvoří malé vzduchové kapsy, které zabraňují přilepení řezaných produktů k noži. Sant

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 HM délka 18 cm kladívkový Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 HM délka 18 cm kladívkový
Kasumi Santoku nůž kovaný VG10 HM délka 18 cm kladívkový
  • nože VG-10 HM z vysoce uhlíkové oceli
  • vzor kladiva na obou stranách čepele je výsledkem kování za tepla pod tlakem o síle 300 tun
  • kladívko dělá ocel pevnější a krájené výrobky nelepí na stranu čepele
  • rukojeť z polyacetalové pryskyřice je hygienická, odolná a pohodlně padne do ruky
  • nož

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Santoku nůž malý kovaný VG10 délka 13 cm Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný Titanium délka 13 cm
Kasumi Santoku nůž malý kovaný VG10 délka 13 cm

Kasumi Nůž Santoku, malý kovaný VG10 dl. 13 cm Kasumi Nůž Santoku má čepel tenčí než tradiční kuchařský nůž, která na konci postupně zakulacuje a vytváří tak jednodušší hranu. Díky prohlubním na čepeli při krájení tvoří malé vzduchové kapsy zabraňující ulpívání krájených produktů na noži.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Santoku Nůž Titanium 18 Cm, Modrý Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný Titanium délka 13 cm
Kasumi Santoku Nůž Titanium 18 Cm, Modrý

Kasumi Santoku Nůž kovaný titan, délka 18 cm, modrá

  • titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
  • titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
  • odolný vůči chemikáliím a kyselinám
  • rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
  • extrémně ostrá čep

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný Titanium délka 13 cm Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný Titanium délka 13 cm
Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný Titanium délka 13 cm
  • titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadové oceli
  • titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
  • odolný vůči chemickým vlivům a kyselinám
  • polypropylenová rukojeť odolná vůči teplotám. 90˚C
  • mimořádně ostrá čepel

    Kód výrobce: K-22013

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 délka 24 cm Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 délka 24 cm
Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 délka 24 cm

Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 dl. 24 cm Kasumi Japonský kuchařský nůž zvaný také Gyuto je nenahraditelným nejuniverzálnějším nožem, který skvěle hodí k řezání, sekání, krájení na plátky nebo kostky. Díky optimální hmotnosti a skvělému vyvážení hodí i při těžší práci jako krájení tvrd

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Šéfkuchařský nůž VG10 délka 27 cm Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 délka 24 cm
Kasumi Šéfkuchařský nůž VG10 délka 27 cm

Kasumi Šéfkuchařský nůž VG10 dl. 27 cm Kasumi Japonský kuchařský nůž zvaný také Gyuto je nenahraditelným nejuniverzálnějším nožem, který skvěle hodí k řezání, sekání, krájení na plátky nebo kostky. Díky optimální hmotnosti a skvělému vyvážení hodí i při těžší práci jako krájení tvrdé zelen

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Univerzální Nůž 20 Cm, Tora Kasumi Šéfkuchařský nůž kovaný VG10 délka 24 cm
Kasumi Univerzální Nůž 20 Cm, Tora

Univerzální nůž Kasumi 20 cm, Tora Kuchyňský nůž nebo univerzální nůž má delší a užší čepel než má kuchařský nůž. Je ideální pro krájení masa, uzenin i ovoce a zeleniny. Řada TORA byla vytvořena pro uživatele, kteří začínají své dobrodružství s fascinujícím světem japonských nožů.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium, délka 20 cm Kasumi Vg10 Hm Kovaný Univerzální Nůž, Dél 12 Cm
Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium, délka 20 cm

Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium, délka 20 cm

  • titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
  • titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
  • odolný vůči chemikáliím a kyselinám
  • rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
  • extrémně ostrá čepel

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium 20 cm, modrý Kasumi Vg10 Hm Kovaný Univerzální Nůž, Dél 12 Cm
Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium 20 cm, modrý

Kasumi Úzký kovaný nůž Titanium, délka 20 cm, modrá

  • titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
  • titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
  • odolný vůči chemikáliím a kyselinám
  • rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
  • extrémně ostrá čep

můžete mít 5.12. - 6.12.

Kasumi Vg10 Hm Kovaný Univerzální Nůž, Dél 12 Cm Kasumi Vg10 Hm Kovaný Univerzální Nůž, Dél 12 Cm
Kasumi Vg10 Hm Kovaný Univerzální Nůž, Dél 12 Cm

Kasumi VG10 HM kovaný univerzální nůž, dél 12 cm tepaný

  • Nože VG-10 HM vyrobené z vysoce uhlíkové oceli
  • vzor příklepu na obou stranách čepele je výsledkem kování za tepla pod tlakem 300 tun
  • příklepem je ocel pevnější a krájené produkty se nelepí na stranu čepele
  • rukojeť z polyacetalové

můžete mít 5.12. - 6.12.

King King G-55 (ht-51) Vodní Kámen 220 G. S Podstavcem King King G-55 (ht-51) Vodní Kámen 220 G. S Podstavcem
King King G-55 (ht-51) Vodní Kámen 220 G. S Podstavcem

King G-55 Water Stone (HT-51) zrnitost 220 s podstavcem King Deluxe G-55 (HT-51) Japonský brusný kámen, zrnitost 220 Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 5.12. - 6.12.

King King K-45 Vodní Kámen 1000 Gr 1000 S Podstavcem King King G-55 (ht-51) Vodní Kámen 220 G. S Podstavcem
King King K-45 Vodní Kámen 1000 Gr 1000 S Podstavcem

Vodní kámen King K-45, 1000 stupňů se základnou Japonský brusný kámen King Deluxe K-45, gradace 1000 Kameny jsou nejlepším způsobem, jak brousit, ostřit a leštit ostří. Tuto metodu používají i japonské továrny na nože.

můžete mít 5.12. - 6.12.

King Vodní kámen KG-65 Gradace: 220/1000 základnou King King G-55 (ht-51) Vodní Kámen 220 G. S Podstavcem
King Vodní kámen KG-65 Gradace: 220/1000 základnou

Japonský brusný kámen King Deluxe KG-65 s gradací 220/1000 Kameny jsou nejlepší způsob, jak brousit, brousit a leštit řeznou hranu. Tuto metodu používají také japonské manufaktury vyrábějící nože.   Ostřící kámen King Deluxe KG-65 220/1000 je plochý kámen v obdélníkovém půdorysu o rozměre

můžete mít 5.12. - 6.12.