Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž Masahiro BWH Santoku Dimple 175 mm [14079]
Masahiro BWH Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Slicer 240mm [14017] Masahiro BWH Slicer s délkou čepele 240 mm je perfektní krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezá
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro BWH Utility 150mm [14004]
Masahiro BWH Utility s délkou čepele 150mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž kuchařský Masahiro BWH 210 mm [14011]
Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 150mm [10005] Masahiro Deba je nůž v japonském stylu, který používá hlavně na krájení ryb, ale i masa. Existují v mnoha velikostech, od 120 do 300 mm. Řezná hrana je velmi robustní, aby vyrovnala s odříznutím hlavy ryby nebo řezáním malých kostí. Nůž deba je naostřen
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 180mm [10007]
Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023]
Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Usuba 180mm [1032]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240 mm pro leváky Masahiro Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240mm pro leváky – to je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi. Cha
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MSC Chef 180 mm [11052] Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MSC Chef 180mm [11062]
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]
MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MSC Paring 120mm [11056]
MSC Paring 120mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11051]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11061]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MV Chef 180 mm [13710] Masahiro MV Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MV Chef 210mm [13711] Masahiro MV Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MV-H Boning 160mm [14971] Masahiro Masahiro MV-H Boning s délkou čepele 160 mm je nůž určený k uvolnění s charakteristickou velmi úzkou čepelí s kulatou špičkou navrženou tak, aby s ním dalo snadno manévrovat kolem kostí, mezi klouby a mezi šlachami a chrupavkami syrového masa.
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MV-H Bread 240mm [14951] Masahiro Masahiro MV-H Bread zoubkovanou čepelí o délce 240 mm byl stvořen pro krájení chleba. Snadno si poradí s tvrdou kůrkou i měkkým vnitřkem chleba a poskytne vám estetické plátky s minimem drobků. Někteří kuchaři používají tento nůž také ke krájení
můžete mít 29.11. - 2.12.
Nůž Masahiro MV-H Carving 200mm Flexible [14962] Masahiro Masahiro MV-H Carving s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel s kulatější špičkou. Ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a dalších velkých
můžete mít 29.11. - 2.12.