Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž kuchařský Masahiro BWH 210 mm [14011]
Masahiro BWH Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Deba 180mm [10007]
Deba je nůž japonského stylu používaný především na krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo uříznutím malých kostí.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 210mm [10022] Masahiro Takohiki s délkou čepele 210mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se nůž Takohiki stejně jako nůž Yanagiba nejčastěji používá při přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Takohiki 240 mm [10023]
Masahiro Takohiki s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Usuba 180mm [1032]
Usuba je tradiční japonský nůž používaný ke zpracování zeleniny. Vypadá jako úzký sekáček nebo jakýkoli jiný tradiční japonský nůž Nakiri , ale oproti tomu je na jedné straně nabroušený.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 210mm [10012]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 240mm [10013]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 240 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MS-8 Yanagiba 270mm [10014]
Masahiro Yanagiba s délkou čepele 270 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagiba nejčastěji používá k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MSC Chef 180 mm [11052] Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MSC Chef 180mm [11062]
Je to jeden z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]
MSC Nakiri 160 mm je víceúčelový nástroj, který lze použít k sekání, krájení a krájení na kostičky nebo k jemnému sekání čerstvých produktů.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MSC Paring 120mm [11056]
MSC Paring 120mm je univerzální nůž připomínající menší verzi kuchařského nože. Jeho všestranné použití, osvědčené všude tam, kde je kuchařský nůž příliš velký, z něj dělá nepostradatelný prvek kuchyňského vybavení.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11051]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MSC Santoku 165 mm [11061]
Nůž Santoku je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV Chef 180 mm [13710] Masahiro MV Chef s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV Chef 210mm [13711] Masahiro MV Chef s délkou čepele 210 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-H Chef 180 mm [14910]
Masahiro MV-H Chef s délkou čepele 180mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-H Chef 210 mm [14911]
Masahiro MV-H Chef s délkou čepele 210mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-H Chef 240 mm [14912] Masahiro MV-H Chef s délkou čepele 240 mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů, a to jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-H Chef Dimple 210 mm [14981] Masahiro MV-H Chef Dimple s délkou čepele 210 mm je jedním z nejoblíbenějších kuchyňských nožů jak u profesionálních kuchařů, tak amatérů.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-H Paring 90mm [14901]
Masahiro MV-H Paring s délkou čepele 90 mm je nůž určený pro loupání a zpracování drobných produktů jako je ovoce a zelenina. Svým tvarem připomíná miniaturní kuchařský nůž a špičatá špička umožňuje snadné manévrování.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-H Utility 150mm [14904]
Masahiro MV-H Utility s délkou čepele 150mm je univerzální nůž, který je menší verzí kuchařského nože.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV-L Chef 210 mm [14111]
Masahiro MV-L Chef s délkou čepele 210mm je jedním z nejčastěji volených kuchyňských nožů jak profesionálními kuchaři, tak amatéry.
můžete mít 3.10. - 4.10.
Nůž Masahiro MV Santoku 175 mm [13723]
Masahiro MV Santoku s délkou čepele 175 mm je tradiční japonský nůž, který je často označován jako protějšek západního kuchařského nože. Japonský název tohoto velmi oblíbeného nože znamená „tři ctnosti“ nebo „tři ctnosti“.
můžete mít 3.10. - 4.10.