10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchyňské nože

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Satake Cutlery Satake Daichi porcovací nůž 20cm 805551 Satake Cutlery Satake Daichi porcovací nůž 20cm 805551
Satake Cutlery Satake Daichi porcovací nůž 20cm 805551

Kuchyňský nůž určený k porcování a porcování masa, např. drůbeže, pečeně, šunky – po uvaření nebo upečení výrobku.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Deba nůž 12cm 804196 Satake Cutlery Satake Daichi porcovací nůž 20cm 805551
Satake Cutlery Satake Deba nůž 12cm 804196

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Deba nůž 18cm 804172 Satake Cutlery Satake Daichi porcovací nůž 20cm 805551
Satake Cutlery Satake Deba nůž 18cm 804172

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Hiroki kuchařský nůž 18cm 803427 Satake Cutlery Satake Hiroki nůž pracovní 13,5 cm 803441
Satake Cutlery Satake Hiroki kuchařský nůž 18cm 803427

Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Hiroki kuchařský nůž 21cm 803410 Satake Cutlery Satake Hiroki nůž pracovní 13,5 cm 803441
Satake Cutlery Satake Hiroki kuchařský nůž 21cm 803410

Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Hiroki nůž pracovní 13,5 cm 803441 Satake Cutlery Satake Hiroki nůž pracovní 13,5 cm 803441
Satake Cutlery Satake Hiroki nůž pracovní 13,5 cm 803441

Všestranný kuchyňský nůž, který se používá na krájení malých a středně velkých produktů a v případě potřeby i na loupání zeleniny a ovoce. Perfektní pro sekání česneku, krájení rajčat nebo dělení malých sendvičů. Úspěšně nahradí kuchařský nůž, když se dlouhý nůž ukáže jako neskladný.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Hiroki Nůž Santoku 17cm 803434 Satake Cutlery Satake Hiroki Nůž Santoku 17cm 803434
Satake Cutlery Satake Hiroki Nůž Santoku 17cm 803434

Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake katsu nůž 802635 Satake Cutlery Satake Hiroki Nůž Santoku 17cm 803434
Satake Cutlery Satake katsu nůž 802635

Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Katsu nůž nakiri 16cm 802734 Satake Cutlery Satake Hiroki Nůž Santoku 17cm 803434
Satake Cutlery Satake Katsu nůž nakiri 16cm 802734

Specializovaný japonský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Díky obdélníkové čepeli nasekané suroviny rychle přenesete do salátové mísy nebo na pánev. Zkušený kuchař dokáže vytvořit dekorativní, průsvitné plátky pomocí tenkého nože Nakiri (metoda katsura-muki).

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Katsu Nůž Santoku 17cm 802611 Satake Cutlery Satake Katsu Nůž Santoku 17cm 802611
Satake Cutlery Satake Katsu Nůž Santoku 17cm 802611

Všestranný japonský kuchyňský nůž, určený ke krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Široká čepel usnadňuje přemístění nasekaných produktů do salátové mísy nebo na pánev a hodí se také k drcení česneku. Vysoká rukojeť zabraňuje úderům kloubů na prkno.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Katsu nůž sashimi 21cm 802642 Satake Cutlery Satake Katsu Nůž Santoku 17cm 802611
Satake Cutlery Satake Katsu nůž sashimi 21cm 802642

Nůž sashimi (Yanagi) je tradiční japonský nůž používaný k řezání čerstvých filetů na téměř průhledné plátky. Je perfektní pro přípravu sushi, rybího carpaccia a dalších pokrmů s velmi jemnými přísadami.

můžete mít 4.12. - 6.12.

Satake Cutlery Satake Katsu šéf nůž 18cm 802628 Satake Cutlery Satake Katsu Nůž Santoku 17cm 802611
Satake Cutlery Satake Katsu šéf nůž 18cm 802628

Nejuniverzálnější kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Protože má ostrou špičku, lze v případě potřeby použít i k oddělování masa od kostí, porcování kuřete nebo filetování menších ryb.

můžete mít 4.12. - 6.12.