Satake Cutlery Satake katsu nůž 802635
Popis
Tradiční japonský nůž se silnou, zkosenou čepelí, používaný k odstraňování hlav a filetování ryb tak, aby nedošlo k poškození jejich jemného masa. V Japonsku se často používá k přípravě drůbežího masa, ale není to klasický sekáček a nemělo by se s ním silně bít. Chcete-li kost proříznout, jednoduše zatlačte na zadní část nože a proveďte rychlý a přesný řez. Ostrá špička a krátká čepel usnadňují ovládání pohybů, což je zvláště důležité, když potřebujete nůž dostat do těsných míst.<br \><br \>Čep – molybden-vanadová ocel Rukojeť – pakka dřevoTvrdost – 56–58 HRCD Celková délka – 29,7 cm Délka čepele – 16 cm Šířka čepele – 5 cm Tloušťka čepele – cca 2,5 mmZpůsob ostření – jednostranné pravotočivé Hmotnost – cca 175 g<br \><br \>