Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Koření Petr Stupka - Vanilkové čarování 92g
Pravá vanilka je nenahraditelná!
můžete mít 27.12. - 30.12.
Vegemina Kulinář 80 g
Spojení nejlepších pivovarských kvasnic, jemné sušené zeleniny a mořské soli pro vás vytvořil Kulinář Petr Stupka. „Doporučuji, přidávat Vegeminu do polévek, omáček a jiných pokrmů až na konec úpravy. Stačí ji totiž jen krátce zvlhčit případně zahřát či spařit.
můžete mít 27.12. - 30.12.
Petr Stupka – Vietnamská směs 70g
Složení: cibule, mořská sůl max. 15%, mrkev, česnek, citronová tráva, zázvor, koriandr, libeček, paprika, koriandr nať, kurkuma
Skladujte v suchu a při pokojové teplotě
Hmotnost: 70g
můžete mít 27.12. - 30.12.
Koření Petr Stupka – Zlatá pečínka 80g
Zlatá pečínka – čaruje v každé troubě, pánvi i na grilu
Nazlátlá barva a skvělá chuť zaručena
Ideální je rozmíchaná v oleji a rozetřená na drůbež
Při smíchání s vejcem a škrobem je vhodná na nakládání masa v asijském stylu
Použijete do obalovacích směs…
můžete mít 27.12. - 30.12.
Tamari – sojová omáčka 300 ml , Sunfood
můžete mít 16.1. - 17.1.
Aromatické koření bobkový list sušený.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Garam masala je jedním z nejznámější koření Indie. Někdy bývá také nazýváno indické koření pěti vůní.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hořčičné semínko je ostré koření štiplavé chuti, používá se k ochucení teplých i studených masných pokrmů, k nakládání zeleniny a konzervování ryb. Hodně se používá v v indické kuchyni, najdete ho i ve většině populárních kořenících směsích pro přípravu kari.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Římský kmín je základem koření indické kuchyně, je součástí většiny indických kari, kořenících směsi, marinád, čalamád a slaných snacků. Chuť Římského kmínu se liší od klasického kmínu. Koření Jeera má mírně štiplavou chuť a silnou kořeněnou vůni.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Dhania (koriandr) se používá se v mnoha kuchyních po celém světě, zejména v asijské, jihoamerické a mexické kuchyni. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické s charakteristickou ořechovou vůní. Má pikantní hořkosladkou chuť.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Skořice je klasické koření, které lidé rádi přidávají k dezertům, kompotům a ovocným salátům nebo dokonce i k masům pro posílení chuti. V předvánočním období se skořice používá k ozdobení koláčů, muffinů a pečiva. Díky skořici získávají svojí aróma nápoje jako svařené víno, punč nebo likér.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Aneb Američan z Vysočan griluje. Naše originální receptura s vybranou kombinací koření. Řadu Beze zbytku vyrábíme výhradně ze zachráněných plodů – těch, které jsou neprodejné pro křivý tvar, podmíru a jiné nefér vady na kráse.
můžete mít 30.12. - 2.1.