Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Osvěžující exotický nápoj z guanabany. Tento skvělý nápoj má exotickou sladkokyselou chuť , kterou si okamžitě zamilujete.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Naložená jemně pikantní zelenina s ovocem (Mix Pickle). Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Naložená pikantní limetka. Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Chutney (čatní) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo jako omáčka nebo koření. V Indii, téměř žádné jídlo se neobejde bez malého množství chutney nebo čalamády.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Basmati rýže prémiové kvality kvality 1121 (Extra Long, XXXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Basmati rýže nejlepší kvality 1121 (XXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Flute Ručně vyráběné indické vonné tyčinky pro úlevu od stresu s orientální vůní (Anti stress Handcrafted Indian Incense sticks)
můžete mít 6.12. - 9.12.
Flute Ručně vyráběné indické vonné tyčinky s orientální vůní opia (Opium Handcrafted Indian Incense sticks)
můžete mít 6.12. - 9.12.
Flute Ručně vyráběné indické vonné tyčinky s orientální vůní santalového dřeva (Sandalwood Handcrafted Indian Incense sticks).
můžete mít 6.12. - 9.12.
Osvěžující exotický nápoj z manga. Tento skvělý nápoj má exotickou sladkou chuť manga Alphonso. Její čerstvou chuť si okamžitě zamilujete.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Basmati rýže nejlepší kvality 1121 (XXL). Basmati je zvláštní druh rýže, která se pěstuje jednou ročně v Himalájích.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Aromatické koření bobkový list sušený.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Černý pepř je jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Pravý indický černý pepř Swagat má příjemnou a výraznou vůni a chuť. Černý pepř se používá k dochucení masa, ryb, zeleniny, hub, vaječných pokrmů, salátů, mořských plodů a polévek.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Čočka je přirozeným zdrojem velkého množství minerálů (železo, selen, fosfor, zinek), vitamínu B6. Obsahuje vysoký podíl vlákniny. Je vhodná k přípravě indických luštěninových kari, kaše, polévek, pikantních předkrmů nebo jako samotná příloha. Je základem různých pomazánek.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Červené fazole jsou ideální k přípravě tradičních hlavních chodů, indických luštěninových kari, dušené zeleniny, salátů a polévek, vhodné i pro domácí konzervování. Fazole dodávají tělu vysoce kvalitní proteiny, který je zdravou alternativou masu nebo jiným živočišným proteinům.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Dal je termín používaný v indickém subkontinentu pro luštěniny. Tyto luštěniny jsou velmi oblíbené pro přípravu polévek a jídel, patří mezi nejvýznamnější základní potraviny v zemích jižní Asie a tvoří důležitou součást kuchyní indického subkontinentu.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Cizrna – Cizrna Jumbo, Královská cizrna, Garbanzo, Římský hrách, Kabuli Chickpeas.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Garam masala je jedním z nejznámější koření Indie. Někdy bývá také nazýváno indické koření pěti vůní.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Hnědá cizrna (Kala Chana) muže byt použita jako příloha, základ pomazánek, paštik, salátů a polévek.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Hořčičné semínko je ostré koření štiplavé chuti, používá se k ochucení teplých i studených masných pokrmů, k nakládání zeleniny a konzervování ryb. Hodně se používá v v indické kuchyni, najdete ho i ve většině populárních kořenících směsích pro přípravu kari.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Římský kmín je základem koření indické kuchyně, je součástí většiny indických kari, kořenících směsi, marinád, čalamád a slaných snacků. Chuť Římského kmínu se liší od klasického kmínu. Koření Jeera má mírně štiplavou chuť a silnou kořeněnou vůni.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Dhania (koriandr) se používá se v mnoha kuchyních po celém světě, zejména v asijské, jihoamerické a mexické kuchyni. Dobře vyzrálé plody jsou příjemně aromatické s charakteristickou ořechovou vůní. Má pikantní hořkosladkou chuť.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Naložené jemně pikantní mango. Tradiční indická čalamáda bude skvělou přílohou ke grilovanému masu, zelenině, kari, sýrům nebo čerstvému chlebu.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Chutney (čatní) je tradiční pochutina indické kuchyně, dochucující základní jídlo jako omáčka nebo koření. V Indii, téměř žádné jídlo se neobejde bez malého množství chutney nebo čalamády.
můžete mít 6.12. - 9.12.